CinemaKlub

Megérkezett az első kép a női Ocean’s Eleven-ből!

rtl.hurtl.hu

2017. január 30. 14:12

Az Ocean’s 8-tel kapcsolatban már jó ideje előszeretettel foglalkozik a filmes sajtó, hiszen egy eléggé ígéretes szereplőgárdát szedtek össze a feldolgozáshoz. Mi már az első fotó láttán valami nagyon menőre számítunk.

Azért maradjunk annyiban: ha egy ilyen csapat látványa fogadna minket a hármas metró lerobbant atmoszférájában, valószínűleg elájulnánk a gyönyörűségtől. Mert nagyjából egyetlen szó juthat eszünkbe ezeket a színésznőket együtt látva: menő! Vagy ahogy a fiatalok szokták mondani: menci.

Ezen a ponton nagyjából már a könyökünkön jönnek ki a feldolgozások – akad belőlük bőven, össze is szedtünk nektek párat –, de ez a projekt tényleg izgalommal töltötte meg a szerkesztőséget.

A kép katt-ra nő!
 


Az Ocean’s Ocho cselekményéről még nem sokat tudni, az azonban már kiderült, hogy a színésznők milyen karakterneveken futnak majd. Sandra Bullock lesz Debbie Ocean, úgyhogy egyre erősebb a gyanú, hogy ő lesz George Clooney Danny Ocean-jének húga. Cate Blanchett alakítja Lou-t, Rihanna Nina Ball-t, Mindy Kaling Amitát, Awkwafina Constance-t, Helena Bonham Carter Rose-t, Anne Hathaway Daphne Krugert, Sarah Paulson pedig Tammy-t.

Ami a sztorit illeti, nem szakítanak a fiúk által felállított hagyományokkal és a csajok is az évszázad rablását tervezik. Hogy milyen úton-módon, arról még nem sokat tudni, azonban annyi szent, hogy a híres-neves Met gálán akarnak majd nagyot szakítani.

Ennek nyomán megannyi cameóra is számíthatunk, akik biztosan feltűnnek a vásznon: Alexander Wang és Zac Posen – tervezők – , illetve Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője.

A Homeland férfi főszereplője, Damian Lewis pedig szintén benéz a lányokhoz, és állítólag ő alakítja majd Sandra Bullock ex-pasiját.


Forrás: EW, The Hollywood Reporter
Kép: Rihanna Hivatalos Facebook oldala

#CinemaKlub#ocean's ocho#sandra bullock#anne hathaway#rihanna#helena bonham carter

Címlapról ajánljuk