CinemaKlub

Hallgass bele A galaxis őrzői 2 filmzenéjébe!

rtl.hurtl.hu

2017. január 26. 9:36

A film rendezője, James Gunn ismét bebizonyította, hogy a rajongók tényleg mindenben számíthatnak rá: most élőben közvetítette, ahogyan felveszik a második rész egyik drámai zenei témáját.

Az már az elmúlt pár hónapban kiderült, hogy James Gunn nem aprózza el a kulisszatitkok áramoltatását. Valószínűleg nála nagyobb rajongója nincs is A galaxis őrzőinek, és pont ezért tudja, mennyire áhítozunk mindannyian egy-két izgalmas új részlet, kép vagy csak egy bejelentkezés után.

Folyamatosan képben tartotta a követőit a forgatás alatt. Sőt, azután is! Persze, ebben akadtak társai is, hiszen a filmek főszereplőjét, a Star-Lordot alakító Chris Pratt-et bármikor rá lehet venni egy kis ökörködésre. Így esett például, hogy egy rajongó esélyt kapott, hogy körbevezessék a forgatáson!

Most viszont Gunn olyan dolgot tett közzé, amit eddig még soha senki sem csinált: egyenesen a stúdióból live-ozott és végigvette, ahogyan a zenekar élőben eljátssza a film egyik legdrámaibb zenei témáját. Score-ba így még sosem hallgathatott bele senki!
 


Ráadásul az is kiderült, hogy a zenét abban a stúdióban veszik fel – Abbey Road –, ahol például a Star Wars vagy például a Gyűrűk ura zenéjét is rögzítették!

A felvételen a zeneszerzővel, Tyler Bates-szel együtt vezették fel, hogy mire is számíthatunk majd, és meg kell hagyni, azóta is borsózik a hátunk az élménytől! Semmiképp sem szabad kihagyni ezt a felvételt. A lassan induló téma annyira magával ragadóvá válik, amikor tényleg beindul, hogy bele se merünk gondolni, mekkora élmény lesz ezt a tényleges jelenettel együtt hallani és látni!

Május 4-ig kell még kibírnunk a premierig, addig pedig maradnak az ilyen finomságok, hogy kibírjuk! És persze az előzetes!

Kép: James Gunn Facebook

#CinemaKlub#james gunn#score#filmzene#kulisszatitok#a galaxis őrzői#a galaxis őrzői 2#guardians of the galaxy#chris pratt

Címlapról ajánljuk