CinemaKlub

Kikészültünk! Kannibál sellőkről szóló musical jöhet?

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 10:26

Elég korán megvolt a mai WTF pillanatunk! Nem kellett sok idő hozzá, hogy meginduljon egy újhullámos musical őrület. Olyan film van készülőben, amit nem igazán tudunk elhinni. Ezt a trailert látni kell!

A felháborodás, a hitetlenkedés és a hisztérikus nevetés jellemez most minket, mivel sikerült egy olyan előzetesbe belefutnunk, ami teljesen felkavarta az idegrendszerünket. Mióta megláttuk, folyamatosan csak azt kérdezgetjük egymástól, hogy MI EZ?!

Már a puszta tény, hogy a The Lure esetében egy olyan musical-ről beszélünk, amiben kannibál sellők a főszereplők… nem igazán tudjuk hova tenni a dolgot. Persze, a kíváncsiság nagy úr, úgyhogy meg kellett néznünk, hogy Agnieszka Smoczynska – az emlegetett film lengyel rendezője – mit is hozott össze. Maradjunk annyiban, hogy a 80-as évek világát felelevenítő zenés film kellőképpen elborultnak tűnik.

És valószínűleg többször is megnéznénk az előzetest, hogy minden agyament részletet észrevegyünk, de ennyire azért még mi sem vagyunk elvetemültek.

A Kaliforniai álmot megnézve amúgy is megkezdtük már az aggódást, hogy a vámpír-, zombi- és képregényfilmek után, most ez a műfaj is túlzásba esik, és mindenki ezeket fogja a nézők elé dobálgatni. És tessék! Reméljük, hamar lenyugszanak a kedélyek.

A sztoriról inkább nem is mondunk többet, inkább lessétek meg a trailert, hogy ti is hitetlenkedve ülhessétek végig a péntek hátralévő óráit:

#CinemaKlub#musical#kannibál#sellő

Címlapról ajánljuk