CinemaKlub

Újabb Galaxis őrzői film a láthatáron?

rtl.hurtl.hu

2016. december 8. 8:00

Jövő májusban jön a furcsa hősök következő kalandja, azonban a nagy promóciós őrület közepén a színészek máris a potenciális spin-off lehetőségekről beszélnek. Ti kinek adnátok egyedül is esélyt a csapatból?

A héten már sikerült egyszer eldobnunk az agyunkat Chris Pratt-éknek köszönhetően, hiszen a Galaxis őrzői 2 előzetese pont azt hozta, amit szerettünk volna. Vagyis: imádtuk! Laza, humoros, önironikus és ami a legjobb: egyetlen poént sem lőtt le idő előtt a filmből. Úgyhogy most már kár lenne tagadni, hogy teljesen rákattantunk a filmre, és már számoljuk a napokat.

Ámde, ha egy rajongó bázis pörög, akkor minden felmerülhet. Korábban már írtunk róla, hogy James Gunn (rendező) nagyon szívesen készítene egy önálló filmet Nebuláról, Gamora (Saldana) testvéréről. Miért pont róla? Ő az egyik kedvenc karaktere.

Most egy újabb lehetőség merült fel: Rocket, a mosómedve és állandó „fogdmeg-je”, Groot is saját mozit kaphat. Ezt maga Vin Diesel is megerősítette, aki mindkét részben Groot-nak kölcsönözte a hangját:

„Szerintem ez James Gunn-on múlik. A Bosszúálló-filmek után jöhet egy Rocket/Groot film. Nagyon nagy rá az esély.” – mesélte egy interjúban.


Nem lenne őrült ötlet egy ilyen buliba is beleugrani, hiszen az első rész és várhatóan a második is jól teljesít a mozikban. Ráadásul a májusban érkező folytatás előzetese rekordot is döntött már az első napján: ez lett a Marvel legnézettebb – 1 nap alatt meglesett – előzetese.

Szóval, bármi lehet!

Mi azért bevalljuk: jobban örülnénk egy harmadik résznek – és erre meg is van az esély!

Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#guardians of the galaxy#james gunn#mosómedve#spin-off

Címlapról ajánljuk