CinemaKlub

Végre tényleg érkezik az Avatar 2?

rtl.hurtl.hu

2016. november 25. 9:00

Évek óta tologatják a 3D filmek nagy meghonosítójának második részét, azonban most úgy tűnik, hogy James Cameron három felvonásos története tényleg jön!

Cameron már a kezdetek óta szeretett volna nagyot robbantani az Avatarral, a 2009-ben debütáló első résszel ezt meg is tette, hiszen technikailag olyan dolgot tett le az asztalra, amitől tényleg mindenkinek leesett az álla. Azonban a Navik története itt nem ért véget. Cameron megkezdte a folytatás írását, ámde olyan hosszúságú lett, hogy azonnal három lett a tervezett kettő filmből.

A franchise kiteljesedésének egyetlen akadálya volt csupán: folyamatosan eltolták a második rész premierjét. Először 2014 decemberére tervezték, majd csúszott 2016-ra és 2017-re. Jövő decemberben azonban a Star Wars nyolcadik részével kellett volna megküzdenie a nézőkért, ezért ezt a tervet is elvetették. Nem mertek szembemenni egy ekkora rajongótáború univerzummal. Új dátum viszont nem lett.

Most úgy tűnik beköszöntött a változás szele!

A 20th Century Fox bejelentette, hogy 2018 decemberében érkezik egy cím nélküli projekt, amit Cameron cége készített. A Deadline értesülései szerint ez csakis az Avatar 2 lehet. Már régóta pedzegették a 2018-as premiert, és eleve mindegyik filmet karácsonyra akarták időzíteni. Minden összevág. És ezek szerint félretették az SW-parájukat is!

Szerintetek? Cameron végre kiengedi a szellemet a palackból?
 

Forrás: CinemaBlend

#CinemaKlub#james cameron#premier#folytatás

Címlapról ajánljuk