CinemaKlub

Az Alien: Covenant új szereplőjétől leesik az állad!

rtl.hurtl.hu

2016. november 2. 14:58

Ugyanis egy régi ismerőst köszönthetünk majd új szerepben a vásznon! Ki a rejtélyes színész és kit fog alakítani? Eláruljuk!

Nos, azt eddig is tudtuk, hogy a Prometheus-ból már ismert David-et megformáló Michael Fassbender ismét látható lesz a készülő moziban, azonban most úgy tűnik, hogy nem egy, hanem rögtön két karaktert is eljátszhat a színész!

„Ezúttal két robotot is megtestesíthetek: Walter-t és David-et. Azt gondolom ebben a legzseniálisabb az, hogy a rendező Ridley Scott visszament az eredeti Alien-film egyik legmeghatározóbb gyökeréhez, a horrorhoz, ezt vegyítette a Prometehus-ban látottakkal.”

Emellett Fassbender azt is elárulta, hogy szerinte a rendező igen csak jó formában van, úgy dolgozik, mint egy gép és, olyan fantáziadús, hogy képes a stábot is meglepni az újabb ötletivel, melynek az egyik eredménye, a kettős szereposztás.

Arról, hogy pontosan, hogyan is kell elképzelnünk Walter-t, illetve, hogy hogyan kapcsolódik a történethez egyelőre nem tudni.

A színész azonban nemcsak ezt az új szerepet fedte fel a napokban, hanem arról is nyilatkozott, hogy milyen szerepkörben nem láthatjuk őt valószínűleg soha!

Régóta keringet a pletyka, hogy ki alakíthatná a 007-est a következő James Bond-moziban, míg nem úgy nem látszott, hogy Daniel Craig utoljára, de elvállalja a titkos ügynök szerepét. Így a rengeteg rajongó, aki azt szerette volna, hogy Fassy-t láthassuk a szívtipró szerepében, most biztosan nagyon csalódott, főleg, hogy a sztár maga is nyilatkozott a szerep kapcsán:

„Szeretem James Bond történetét, ki nem? Ezen nőttem fel, de úgy gondolom, hogy akinek alakítania kéne az ügynököt, az valaki olyan, mint mondjuk Ryan Gosling vagy valaki, aki egy húszassal fiatalabb nálam, mondjuk Jack O’Connell, ő tényleg remek lenne!”

Ha pedig mindez nem lett volna elég, még ezt is sikerült megfejelnie Fassbendernek a következőkkel:

„Tudom, hogy James Bond mindig brit, de tényleg mi lenne akkor, ha végre amerikai lenne? Sőt, még jobb lenne egy Jane Bond, legyen női főszereplő! Egy dolog biztos, én sosem fogom eljátszani Bond-ot!

Nem kell azonban aggódni, nemsokára láthatjuk Michael Fassbender-t azAssassin's Creed című filmben, még idén decemberben!

Forrás: comingsoon.net, gq-magazine.co.uk
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#michael fassbender#alien: covenant#ridley scott#james bond#daniel craig#robot#ryan gosling

Címlapról ajánljuk