CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Barátság extrákkal

Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben, Jamie munkaügyis fejvadász New Yorkban. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben. Egy jó munka ígéretével Jamie New York-ba csábítja Dylant, és olykor az ágyát is megosztja a sráccal. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy esetleges újabb csalódástól. A helyzet tisztázása érdekében megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális jellegű lesz. Ám más dolog ígérni valamit, és más betartani.

Mikor?
RTL Klub 21:20

Nekem 8

Jobb lett volna meg sem születni - gondolja Nick Beam, amikor hazaérve édes kis feleségét félreérthetetlen helyzetben találja, a saját főnökével. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors Terrance Pault sodorja az útjába. Az izgága kis fekete, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most beletapos a gázba és elrabolja kirablóját. A két vadidegen hamarosan hajmeresztő kalandokba keveredik.

Mikor?
Film+ 19:00

Utazás a Föld középpontja felé

 


Trevor Anderson professzor az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah (Anita Briem) oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.

Mikor?
Cool 19:00

Sin City: Ölni tudnál érte

A film olyan történeteket mutat be, melyek nem kerültek bele az első filmbe, de Miller vadonatúj szálakkal is gazdagította az eredeti anyagot. A cselekmény Marv történetével folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan életét veszti. Megtudhatjuk, milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight átoperáltassa az arcát. Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy túlélni Hartigan áldozatszerű öngyilkosságát. Megismerhetjük Johnnyt, az aranykezű szerencsejátékost, aki megtudja, milyen rosszul végződhet egy este, ha egy nagykutyába botlik a bűnös városban.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#romkom#kalandfilm#akció#barátság extrákkal#justin timberlake

Címlapról ajánljuk