CinemaKlub

Újabb névvel bővült a Szárnyas fejvadász 2 gárdája!

rtl.hurtl.hu

2016. június 8. 11:24

Már eddig is izgatottak voltunk a klasszikus folytatása miatt – amit nem mellesleg Budapesten forgatnak majd –, viszont az egyre bővülő szereplőgárda is bizakodásra ad okot.

Óriási mázli, ha egy fiatal színésznő a rengeteg meghallgatás után leakaszt magának egy szerepet egy nagyobb produkcióban, és ez még nagyobb horderejű lehet, hogy ha az adott filmet egy világszerte elismert rendező jegyzi, mint például egy Ridley Scott. Ugyanis ha a feltörekvő tehetség képes megmutatni, hogy mire képes, akkor akár a rendező a későbbi munkái során is visszahívja az emlegetett színésznőt.

Így volt ezzel most Mackenzie Davis is, akiről épp most derült ki, hogy benne lesz a Szárnyas fejvadász második részében. A fiatal színésznő legutóbb az Oscar-díjas Mentőexpedícióban dolgozott együtt a rendezővel (aki most a forgatókönyv megírásában vett részt), az ismeretség tehát épp jól jött Davis-nek.

 


A lányt még nem sok filmben láthattuk, talán a hazai közönség a Zac Efron és Miles Teller főszereplésével készült Csajkeverőkből ismerheti, illetve kisebb filmekben is feltűnt. Egy független filmben, a Breath In-ben debütált először még 2013-ban Guy Pearce és Felicity Jones mellett.

A folytatás forgatása már jövő júliusban kezdődik is, úgyhogy egyre sürgetőbbé vált, hogy szép sorban megszerezzék a szereplőiket.

Davis egy eléggé izgalmas csapathoz csatlakozik: a főszerepben természetesen visszatér Harrison Ford, mellette pedig érkezik még Ryan Gosling, Dave Bautista (A galaxis őrzőiből), Robin Wright , valamint Ana de Armas is.

Forrás: Movieweb
Képek: Tumblr

 

#CinemaKlub#ryan gosling#blade runner#szárnyas fejvadász#harrison ford

Címlapról ajánljuk