CinemaKlub

A héten a gasztro-kalandoké a főszerep az RTLII-n!

Jenei BrigittaJenei Brigitta

2016. május 9. 13:30

Vajon létezik olyan ember a földön, aki nemet tudna mondani a kulináris történeteknek? Amikor a film és az ínycsiklandozó fogások összeolvadnak, és nem tudsz úgy leülni a tévé elé, hogy valamit ne majszolnál megállás nélkül. Ez a hét ilyen lesz. Jobb, ha felkészültök!

Imádjuk a hasunkat, a filmeket nem kevésbé, amikor pedig ez a két szerelem egyetlen ég alatt egyesül, akkor eljön a nagy zabálások éjszakája. Az este, amikor tilos úgy a tévé elé ülni, hogy nincs nálad legalább egy vekni kenyér, amit finoman kenegetsz minden földi jóval, miközben a képernyőn eszeveszett ütemben forgatják a serpenyőket.

Szerencsére a filmipar tisztában van vele, hogy titkon mindenki vágyakozik az ilyen mozizós élmények után, ezért időről-időre kidobnak egy jóféle gasztro mozit, amit bűnözve végignézhetünk.

A héten az RTLII-n is ezek a sztorik viszik majd a prímet, hiszen négy olyan filmet is megnézhettek, melyek körülbelül öt perc alatt elérik, hogy megkezdjük a vándorlást a hűtő irányába. Úgyhogy azt már most megsúgjuk: ezek nem a fogyókúra napjai lesznek!

Először kedden köszönt be az ételek utáni vágyakozás, Penelopé Cruz ugyanis az érzéki ízek királynőjeként vezet minket a különleges fogások világába a Terítéken a nő című filmben.

Szerdán már Meryl Streep és Amy Adams csábítanak el mindenkit a francia konyha vajban úszkáló menüsorai és a szenvedélyes blogolás irányába, a Julie & Julia című filmben.

Csütörtökön egy igazi romkom lesz terítéken: Az élet ízei az utóbbi idők egyik legkedvesebb alkotása, amely visszarepít minket a minőségi romantika, valamint a finom ízorgia vallhallájába. Indiai fűszermámor és francia dekadencia egyetlen filmen? Ide vele!

Ezek után egy picit megpihenhetünk mi is és a hasunk is, és vasárnap újult erővel ülhetünk be a fotelba, amikor is az Ízlések és pofonok konyhafőnök csatározásába pillanthatunk bele!

És ha már Konyhafőnök, nem feledkezhetünk meg róla, hogy a felnőtt gasztro-mesterek mellett, bizony a kicsik is bebizonyították már nem egyszer, hogy ők is helytállnak a konyhában, nem is akárhogyan. És most ismét itt a lehetőség, hogy a gyerekek bizonyítsanak, hiszen újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja a legkisebbekkel! A Konyhafőnök Juniorba itt jelentkezhettek!

És ha ennyi fogás nem lenne elég a heti menüben, akkor Istenes Bencével is bulizhatunk egyet a Hagyjál főzni! konyhájában, ahol a fiataloknak kell bebizonyítani, hogy az anyukájuk szoknyája mögül kibújva is boldogulnak a serpenyők és sütők káoszában!

Éhesek vagytok már? Mi éhezünk!

#CinemaKlub#rtlii#gasztro#ízlések és pofonok#konyhafőnök junior#jelentkezés#Hagyjál főzni!

Címlapról ajánljuk