CinemaKlub

Idén Miles Teller is felhúzza a boxkesztyűket!

rtl.hurtl.hu

2016. május 4. 13:00

Lassan akár már csömörünk is lehetne a bokszolós filmektől, de nem tehetjük, hogy nemet mondunk rájuk, hiszen mindig izgalmas színészeket választanak ki a főszerepre. Most Teller miatt bunyózunk picit.

Volt már itt Jake Gyllenhaal és Christian Bale, most a Whiplash sztárja is belép a nagy – Sylvester Stallone által vezényelt – klubba, és a Bleed for This című drámában alakítja majd Vinny Pazienzát.

A történet a legenda életét dolgozza fel, amely a siker előtt egy centivel torpant meg egy autóbaleset miatt, amelyben megsérült a bokszoló gerince. A film arra a küzdelemre koncentrál majd, amit Pazienza (Teller) és edzője, Kevin Rooney (Aaron Eckhart) folytattak az orvosokkal és valójában a józanésszel, hiszen a tanácsok és a veszély ellenére is visszatérnek a ringbe.

Azt már a Whiplash óta tudjuk, hogy a színész aztán bírja az ütéseket, sőt a drámai szerepek sem állnak távol tőle, most azonban már jogosan kapja a pofonokat. Annyi azonban szembetűnő, hogy a színész igyekszik minden műfajba bepillantani egy kicsit.

Egyrészt Az élet habzsolva jó című 2013-as filmje óta folyamatosan a köztudatban van. Hol a csajozós filmbekben domborít (Csajkeverők), hol a rosszfiúk táborát erősíti (A beavatott sorozat), sőt még a szuperhős világban is kalandozott már (A Fantasztikus Négyes).

És most is mindent megtett, hogy tökéletesen felkészülhessen a szerepre, rengeteget fogyott és nem kicsit ki is pattintotta az izmait.

Úgy tűnik Teller előtt már nincsenek határok!

Ti várjátok a legújabb bokszolós szerepét?

Forrás: The Hollywood Reporter, CinemaBlend
Képek: Tumblr

 

#CinemaKlub#miles teller#boksz#dráma#film#szerep#whiplash

Címlapról ajánljuk