CinemaKlub

Michael Keaton mint fő gonosz a Pókemberben?!

rtl.hurtl.hu

2016. április 14. 14:20

A korábbi Batman ezúttal a hálószövő ellenségeként léphet színre. Mi pedig reméljük, hogy láthatjuk a Spider-Man: Homecoming című alkotásban!

Azt eddig is tudtuk, hogy Keaton karrierje ismét fellendült, hiszen elfoglaltsága miatt nem tudta elvállalni Beetlejuice szerepét a film második részében. Azt azonban mi sem gondoltuk volna, hogy világuralomra is törne a színész!

Idén nyáron kezdik forgatni a legújabb részét a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhős figurájának, a Pókembernek, melyben Tom Holland főszereplése mellett (akit egyébként az Amerika kapitány: Polgárháborúban láthatunk először a piros-kék jelmezben), lehetséges, hogy Michael Keatont láthatjuk gazfickóként.

Arról, hogy  milyen is lesz a színész karaktere, illetve, hogy egyáltalán valóban ő fogja-e eljátszani, arról még nincs információ, de a Batman-filmekből kiindulva Keatonnek nem okozna problémát a sötét alak megformálása, hiszen a múltban már kétszer is magára ölthette a legsötétebb DC karakter, a denevérember maszkját.


A női szereplőkről egyelőre csak annyit tudni, hogy Marisa Tomei fogja May nénit alakítani.

Addig is, amíg újabb hírek nem érkeznek, várjuk a pillanatot, mikor feltűnik Pókember az Amerika kapitány: Polgárháborúban!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek Tumblr
#CinemaKlub#pókember#michael keaton#tom holland#ellenség#harc

Címlapról ajánljuk