CinemaKlub

Mit tudunk eddig a legújabb King Kong filmről?

rtl.hurtl.hu

2016. április 12. 13:40

Senki se feledje el, hogy újabb rebootszerűség érkezik jövőre a mozikba, ráadásul az Oscar-díjas Brie Larson és – a Lokiként világhírűvé vált – Tom Hiddleston főszereplésével. Sőt, már az első felvételeket is megkaptuk a forgatásokról.

A Kong: Skull Island már egy ideje a köztudatban lebeg, amit leginkább a filmben szereplő színészek hoztak össze, hiszen a közösségi média felületein folyamatosan posztolták a csapatképeket és a forgatások közötti bohóckodásaikat. És ha a jó hangulatból, valamint a szereplőgárdában kialakult öribariságból indulunk ki, akkor talán a film is jól sülhet el – szép is lenne, ha ennyi elég lenne egy jó mozi összehozásához, de fő a pozitív hozzáállás.
 
 

Utoljára Peter Jackson dinókkal megspékelt feldolgozásában találkozhattunk az óriási gorilla történetével, az elmondások alapján azonban a 2017-ben érkező verzió teljesen más szögből közelíti majd meg az eseményeket.

Ahogyan Brie Larsontól hallhattuk: most egy csapat felfedező vesz be egy addig ismeretlen szigetet, ahol mítikus lényekkel találják szemben magukat. A csapat vezetője James Conrad (Hiddleston), aki a természet nagy ismerője, a sztori hősnője pedig több mint valószínű, hogy a Larson által életre keltett fotóújságíró lesz. És történik mindez a '70-es években.
 
Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből. Brie Larsont A szobában nyújtott alakítása óta a szívünkbe zártuk, Hiddleston pedig… hagyjuk is.

Mellettük persze feltűnik még Samuel L. Jackson és John Goodman is, csak hogy az ismertebb neveket említsük.  

 
#CinemaKlub#kulissza#tom hiddleston#brie larson#forgatás#king kong

Címlapról ajánljuk