CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (03.05.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 4. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Oscar

Előzetesért kattints a képre!
Angelo Provolone ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole, aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

Mikor?
RTL 19:15


A feláldozhatók

Előzetesért kattints a képre!
Barney Rossnak  nincs veszítenivalója. A félelmet nem ismerő férfi egy csapat zsoldos, a feláldozhatók vezetője, akik halálosak és a végsőkig is elmennek, ha egy megbízatásról van szó. Lee Christmas, a pengék mestere, Yin Yang, a közelharc szakértője, Gunnar Jensen, a mesterlövész azonnal akcióba lépnek, amikor a titokzatos Mr. Church  olyan megbízással keresi meg őket, melyet más nem vállalna el. Barney és csapata hamarosan szembekerül James Monroe-val, az egykori, dörzsölt CIA-ügynökkel.

Mikor?
RTL 21:30


Mr. és Mrs. Smith

Előzetesért kattints a képre!
Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane és John valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.

Mikor?
RTLII 20:00


A burok


A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a lelkek foglalják el. A lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t elfogja a hajtók egyike, akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat.

Mikor?
Cool 20:45


FILM+ Premier

Az éhezők viadala: A kiválasztott


Miután Katniss Everdeen másodszor is túlélte az éhezők viadalát, új életet kell kezdenie a 13. körzetben. Bár nehezen dolgozza fel korábbi otthona és Peeta elvesztését, hamarosan új, minden eddiginél fontosabb döntés meghozatalára kényszerül. A lázadók immár nyílt felkelést indítottak a Kapitólium zsarnoksága ellen, melyhez egyre több körzet csatlakozik. Katniss a forradalom vezéralakjaként reményt adhat nekik, és épp ez az, amire Snow elnök is számít. Hamarosan mindenki számára nyilvánvalóvá válik Snow ördögi terve.

Mikor?
FILM+ 21:00
#CinemaKlub#ajánló#Filmek#stallone#oscar#brad pitt#akció#vígjáték

Címlapról ajánljuk