CinemaKlub

Úgy tűnik, új Mary Poppins érkezik a nagyvászonra!

Jenei BrigittaJenei Brigitta

2016. február 19. 10:21

A rebootok és a meglepő folytatások korát éljük, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Disney az egyik legikonikusabb filmjét veszi elő újra, és úgy tűnik, hogy a főszereplőt is megtalálták, Emily Blunt személyében.

Tavaly szeptemberben jött először a hír, miszerint a Disney újraéleszti a Julie Andrewsszal híressé vált Mary Poppinst. Persze, most kivételesen nem egy rebootról lenne szó, hiszen a film, történetét tekintve, 20 év elteltével követné a nagy elődöt.

A Variety szerint Emily Blunt (A holnap határa, Sorsügynökség, Az ördög Prádát visel) már a szereplőválogatás első percétől nyerő helyzetben volt, hiszen a folytatást rendező Rob Marshallal már korábban dolgoztak együtt, ráadásul egy musicalen – Vadregény –, ahol a színésznő bebizonyította, hogy akár még Andrews után is képes lenne belebújni a híres dada szerepébe.





Egyetlen kényes pontja van csupán a dolognak: a színésznő és férje, John Krasinski nemrég jelentették be, hogy úton van a második babájuk. Emiatt azonban eltolódhat a film forgatása. Ki tudja, hogy megvárják-e a színésznőt?



Addig is Marshall már elcsepegtetett némi infót a sztoriról: az már most biztos, hogy az inspiráció még mindig P.L. Travers könyveiből érkezik. Viszont új szálakat szeretnének követni, így az 1964-es klasszikus történetét nem érintik majd.

Emily Bluntot legközelebb A Vadász és a Jégkirálynőben láthatjuk! Kattintsatok a képre az előzetesért:



Forrás: Collider
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#emily blunt#mary poppins#julie andrews#folytatás#Rob Marshall#musical#film#mozi

Címlapról ajánljuk