CinemaKlub

Az Alice Csodaországban folytatása egyre őrültebb képekkel támad!

rtl.hurtl.hu

2016. február 2. 15:28

Újra a Bolond kalapos világába csábítanak minket, nem is akármilyen képekkel. Igaz, a második felvonást már nem Tim Burton jegyzi, a képi világ azonban így is az első rész rendezőjét idézi majd.

Kép: Tumblr
 
Az Alice Tükörországban (Alice Through the Looking Glass) körül egyre jobban pezseg a marketing hadjárat, most két újabb spot jött ki, melyekben újra beleszippanthatunk a májusban érkező film hangulatába.

Annyi már most biztos, hogy látványban nem lesz hiány, és Tim Burton is erősen megalapozta az első résszel a követendő mintát. Úgyhogy a híres rendező rajongói ne keseredjenek el, utódja James Bobin – egyelőre úgy tűnik – nem tért el a bevált formulától. És persze Burton producerként még mindig terelgeti a produkciót.


Kép: Tumblr

Az új teaserek érdekessége, hogy a nemrégiben elhunyt Alan Rickman narrálja mindkettőt a Bölcselő hangjaként.

„Túl régóta mentél el Alice. Vannak olyan dolgok, melyeket nem lehet csak úgy semmibe venni. Siess!” – hallható a videóban.

Az első rész szereplői közül rengetegen visszatérnek: Mia Wasikowska (Alice), Johnny Depp (Kalapos), Anne Hathaway (Fehér Királynő), Michael Sheen (Nyalka Nyúl) és Helena Bonham Carter (Vörös Királynő) is. Melléjük érkezik újonnan Borat megtestesítője, Sasha Baron Cohen, mint az Idő.

Kép: Tumblr

A történet szerint három év telt a legutóbbi kaland óta, Alice azóta bejárta Ázsiát, most azonban visszatér, hogy megmenthesse barátját, a Kalapost.

A két videó közül nálunk az első vitte a prímet… az óra kattogása újabb szintet ad hozzá a képi világ burjánzásához, így még tempósabb és izgalmasabb az összhatás. De lessétek meg Ti is mindkettőt. Nálatok melyik a nyerő?
 


Forrás: EW
#CinemaKlub#johnny depp#alice tükörországban#alan rickman#anne hathaway#helena bonham carter#teaser#trailer#film

Címlapról ajánljuk