CinemaKlub

Javier Bardem is beszáll a Karib-tenger kalózaiba

rtl.hurtl.hu

2015. február 19. 12:03

Húzzák-vonják már egy jó ideje a következő Depp-bohóckodást, de most már biztosan nem ment minket tőle senki. Bardem pedig úgy tűnik, bölcsen leváltja az asszonyt a kalózkodásban.

Kép: InterCom
 
Megkezdődött az ötödik Sparrow film forgatása Ausztráliában, amely hivatalosan a Dead Men Tell No Tales alcímmel kerül majd a mozikba. Természetesen újra Depp viszi a kaotikus elmeállapotú főszerepet, mellé Orlando Bloom és Keira Knightley pótlékként és új szexi, fiatal szerelmespárként érkezik  Kaya Scodelario és Brenton Thwaites (OMG ez a név) kettőse, a fentebb megpendített úriember, alias Bardem pedig a rosszfiú szerepébe bújik - mily meglepő fordulat ez.

A sztori pediglen: Sparrow nagy ellensége és egy rakás szellem-kalóz az egész emberiség és persze Jack életére törnek, miután kiszabadulnak egy Devil's Triangle nevű helyről. Ezután pedig megkezdődhet a féktelen harc a kapitányok között, amelyet Sparrow Poszeidon szigonyával igyekszik volt megpecsételni. Ugyanis a cucc eléggé nagy hatalmú fegyverként működik.

Oké. Vagyis megint jön a csihipuhi és az ikonikussá vált Depp-mozdulatsorok. Sok reményt már rég nem fűzünk a dologhoz, habár Bardem talán még lendíthet valamit a történeteten. Ki tudja. Persze szép kerek kis történetté kezd alakulni a Bardem család filmes repertoárja, hiszen az előző Karib-tengerben Penelopé Cruz (Bardem felesége) alakította Sparrow nagy szerelmét. Micsoda család!

A film nem mellesleg 2017-ben érkezik a mozikba, ennél is pontosabban július 7-én!

Forrás: Empire Magazine
#CinemaKlub#a karib-tenger kalózai#javier bardem#johnny depp#casting

Címlapról ajánljuk