KERESÉS search-close

unalom

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "unalom"

Meglestük Greget, miközben egy unikornisnak énekelt

A bezártság elég furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat képes kihozni az emberből. Greg például miután megröptette unikornisát, énekelt neki egy dalocskát, majd leásította.

Nem fogod elhinni, hogy Vivi mivel töltött el 8 órát a szaunában!

8 óra sok idő! Erről VV Vivi rengeteget tudna mesélni!

Betti: „Nem nagyon haladunk egyről a kettőre”

Betti túl unalmasnak és ellaposodottnak tartja a Zolival való kapcsolatát, ráadásul mostanság már házasságra és közös gyerekre vágyik. Vajon a férfi képes változni szerelméért?

Alexa:

A lányok megbeszélték egymással: elegük van a cukiskodásból, az éneklésből és a szeretgetésből. Itt az ideje, hogy végre valami balhé is legyen a táborban!

Anita:

A Holtak Szigetén nincs túl sok történés és a Holtak ezt elég nehezen viselik. Anita, Nóri, Lilla és Gergő alig várja, hogy végre párbajra mehessenek, addig azonban marad az alvás...

A kevésbé izgalmas pillanatok...

Jeremy Renner legújabb filmjét népszerűsíti Európában, ami sok utazással és még több sajtótájékoztatóval jár. Sokszor előfordul, hogy tétlenül telnek a várakozás percei: egy ilyen pillanatot osztott meg Twitterén a színész. A gyönyörű környezet nem varázsolta el Rennert, egy hatalmas ásítással nyugtázta, hogy tovább kell várakoznia a kamerák érkezéséig.

 

Mit tesznek a sztárok, ha rájuk tör az unalom?

Hírességeket faggattunk arról, hogy mit tesznek akkor, ha rájuk tör az unalom.

Nyugdíjas friss diplomás

Repültek a magisztrális sapkák a Zsigmond Király Főiskolán. Most van ugyanis a diplomaosztók időszaka. Sok fiatal számára a felsőfokú végzettség a sikeres karrierépítés, ezáltal a jobb állás megszerzésének záloga. Vannak, akik viszont kicsit később, nyugdíjasként ülnek be az iskolapadba.

Mi történik, ha a rocksztárok unatkoznak?

A ByTheWay tagjai kellemes meglepetéssel örvendeztették meg rajongóikat ezen a forró délutánon! Lássuk, mivel üti el az időt a jóképű srácokból álló banda!

Brutális gyilkosság unalomból

Horrorisztikus gyilkosságot követett el két olasz egyetemista, elmondásuk szerint merő unalomból. Egy kábítószerekkel és alkohollal átmulatott éjszakán találták ki, hogy ki kellene próbálniuk, milyen érzés megölni valakit. Egy gyanútlan ismerősüket sikerült lépre csalniuk, akivel aztán különös kegyetlenséggel végeztek. Aztán egyikük az apjától kért tanácsot, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Miley Cyrus nagyon unatkozhat


szerző:
2015.03.08. 00:00
Miley Cyrus nagyon unatkozhat

Botrányairól híres a fiatal énekesnő, de ha épp nem bulizik, otthon ül és vicces képeket szerkeszt magáról és barátairól.

Hűti agyunkat az ásítás


szerző:
2011.09.22. 05:24
Hűti agyunkat az ásítás

Az ásítás nemcsak a fáradtság vagy unalom jele, hanem a test módszere is arra, hogy agyunkat hűtse.

Majdnem 1 milliárdot nyert, most újra dolgozik

Három év henyélés után ismét munkába jár egy brit lottómilliomos, mert elunta a semmittevést.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való