KERESÉS search-close

lasagne

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lasagne"

A piros csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

Vajon Anna megfogadja a zsűri tanácsát?

Anna egy házi tésztával akart bizonyítani a zsűrinek, egy gond volt csupán, még félidőnél sem kezdett neki a tésztának. Zé és a Séf is figyelmeztették: időben rakja össze a lasagnát.

Danics Dóra bundás tofuja, zöldséges lasagnéval

Dóra első értékelése meredeken indult, hiszen eltakart szemekkel mert csak a zsűri elé lépni. Rozináék nem is értették, hogy miért, hiszen az ízek rendben voltak, egyedül a tészta állagával volt gond.

Lasagne-verseny közben a legjobb a nőknek bókolni

Újabb receptversenyhez érkeztünk, azzal a különbséggel, hogy most hátrahagytuk a desszerteket és a kihívó legjobb receptjével kell szembeszállnia Gordonnak. Vajon az ő lasagnéja győzött?

Spenótos-cukkinis lasagne


szerző:
2015.08.10. 09:35
Spenótos-cukkinis lasagne

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

A Charlie’s-ban nem csak a mikró döglődik

Pocsék ételek és képzetlen szakács, ez a Charlie's.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való