KERESÉS search-close

chili

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "chili"

A versenyző bevállalta Sárközi Ákos helyett a gyilkos chilit

Robi egy egész chilit is tett az ételére, ami gyorsan visszaütött a kóstolásnál. Zé mindenképpen Sárközi Ákossal akarta megetetni, de Robi ezt nem hagyta...

Méregerős hamburger Szegeden

Sírás, köhögés, sőt rosszullét – a legtöbben így végezték a szegedi chilievő versenyen. Tízen indultak, de csak ketten maradtak a végére. Ők a világ legerősebb chilijével is megbirkóztak, majd egy méregerős hamburgert kínáltak nekik.

Magyarország - Chili nagyhatalom!


szerző:
2018.05.17. 08:02
Magyarország - Chili nagyhatalom!

6 díjjal jutalmazták a Sárréti Chilifarm termékeit egy nemzetközi versenyen! A Chilifarm két alapítóját, Bogár Sándort és feleségét, Bogárné Rábai Editet faggattuk, akikhez az egyik chili szószuk arca, Lorán Barnabás, azaz Trabarna is csatlakozott!

Sass Dani brutális kihívása: csilipaprika + Örkény Egypercesek

Sass Dani a sütőtök krémlevesen kívül egy challenge-dzsel is készült a Reggelire: Örkény egyperces novelláit olvasta fel Annának és Mariannak, miután hihetetlenül erős chili paprikát evett.

Nézd meg a versenyzők paprikás ételeit!

Az első feladatban a világ legerősebb paprikái közül válogathattak a hírességek, és ezekből kellett egy húsos főételt készíteniük. Hogy a zsűri mennyire bírta a pikáns ízeket? Nézd meg a kóstolást!

A versenyzők odapirítottak a zsűrinek a kóstoláson

Az első feladatban gyöngytyúkkal dolgoztak a versenyzők, mindannyiuknak egy-egy főételt kellett elkészíteniük. A kóstoláson eldőlt, ez hogyan sikerült, persze egy mini chili paprika is felpezsdítette a hangulatot.

Babolka, babacsinta és fulladás a kóstoláson!

Nemcsak Zé érezhette otthonosan magát Ági burgere miatt, de még Rozina is megküzdött egy kósza chilivel. Mindezt Olivér koronázta meg a Babolka elnevezésű ételével.

Lángolt a versenyzők szája

Lángolt a szájuk, izzadtak és remegtek a borzasztó erős paprikáktól a szegedi chilievő verseny indulói. Még a jól megtermett, erős férfiak is csaknem sírva fakadtak a fájdalomtól, amikor beleharaptak a világ egyik legerősebb chilijébe.

Könnyező férfiak! Kipróbáltuk hazánk legcsípősebb hamburgerét!

Két évvel ezelőtt könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna.

Saját chili szósz márkák és gyilkos ételek a kóstoláson!

Igazán pikáns és erős ízek debütáltak a zsűripulton, az ítészek be is készítették a tejet, hogy nehogy baj legyen. Volt, aki a hátrány ellenére is villantott, mások megalkották a saját chili márkájukat.

Ervin megpróbálta hatástalanítani a paprikákat

Brutális paprikákat kapott Katitól, ezért Ervin minden erejével azon volt, hogy a kicsi kis bombák erejét valahogyan enyhítse valahogyan.

Kati zavarba hozta Ervint a csípős hátráltatásával

Kati gondolkodás nélkül Ervinnek dobta oda a hátrányát: a legerősebb paprikákat válogatta össze versenytársának. Ervint se lepte meg a dolog, inkább megtisztelve érezte magát... majd belenézett a kosarába...

Sári Évi zöldbors mártásos cukkinis lazaca

A zsűri sajnálta, hogy Évi nem állt elég kreatívan az ételhez, hiszen akkor akár tökéletes is lehetett volna. Nézd meg itt a kóstolást!

Maja és Evelin együtt állnak bosszút Rolandon

Miután Roland készít Majáról egy meztelen képet, és elküldi a klub összes férfi dolgozójának, Maja és Evelin együtt állnak bosszút Rolandon: csili szószt dörzsölnek az alsónadrágjába, ami igencsak érzékenyen érinti a fiút.

Gordon végre megkapta eddigi legjobb csapatát?

Újabb csaj csapatot üdvözölhetünk a konyhában, akik Gordont is meglepve készítették el a sült tintahalat chilis kínai kellel. Az 50 vendég közül csupán négy nem volt hajlandó fizetni az előételért.

Chilis-kukoricás csirke, és villámgyors gyömbéres sertés

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Főtt kukorica, chilis-lime-os fűszervajjal

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Chilis-kardamomos paradicsomlekvár és falusi tortilla füstölt kolbásszal

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Könnyező férfiakat hagyott maga után az ország legcsípősebb hamburgere

Könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna. De miért szeretjük ennyire a csípős ételeket, ha utána sírunk, remegünk és félve várjuk a másnapot? Kilyén Tamás riportja.
 

Van, aki csípősen szereti


szerző:
2015.05.18. 15:37
Van, aki csípősen szereti

Könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna. De miért szeretjük ennyire a csípős ételeket, ha utána sírunk, remegünk és félve várjuk a másnapot?  Kilyén Tamás riportja.

Balul sült el a chilis bátorságpróba

A szósz nem volt mérgezett, csak rendkívül erős. Nyolc német fiatal került kórházba.

Chilivel az elefántok ellen


szerző:
2009.11.22. 14:02
Chilivel az elefántok ellen

Így próbálják távol tartani az ültetvényeket letaposó elefántokat a botswanai farmerek.

A világ legtüzesebb nője


szerző:
2009.04.10. 22:47
A világ legtüzesebb nője

Az indiai lány 51 chilit falt be mindössze két perc alatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való