Vanda távozott, Fecó kakiban nyúlkált, és kiderült, hány kilót fogytak a celebek – ez történt a dzsungelbenVanda távozásával már csak hárman vannak játékban a Celeb vagyok táborában. Vasárnap este pedig kiderül, hogy ki, melyik dobogót foglalja majd el és ki lesz a Dzsungel királya!
Celeb vagyok, ments ki innen!

Vanda távozott, Fecó kakiban nyúlkált, és kiderült, hány kilót fogytak a celebek – ez történt a dzsungelben

rtl.hurtl.hu

2022. november 5. 19:49

Vanda távozásával már csak hárman vannak játékban a Celeb vagyok táborában. Vasárnap este pedig kiderül, hogy ki, melyik dobogót foglalja majd el és ki lesz a Dzsungel királya!

A celebek megbeszélték, hogy mik azok a címkék, amiket állandóan rájuk aggatnak, majd végeztek egy spirituális öntisztulási szertartást, és lemosták magukról a legfájóbb negatív jelzőket, amik a következők voltak:

drogos, buta, indulatos, dúvad és gyenge.


A táborlakók ezután kaptak egy mérleget, így megmérhették a testsúlyukat, és kiderült, hogy hány kilótól szabadultak meg a rizses bab diétával.

Most kevesebb kiló vagyok, mint a menyasszonyom

– mondta Ádám, aki jó pár kilót ledobott magáról, de nem ő volt az egyetlen, akit meglepett az eredmény: Fecó is tíz kilót fogyott a dzsungelben.


Miután Fecó és Ádám szembesültek az új testsúlyukkal, edzeni kezdtek, hogy bedurrantsák az izmaikat és kipattintsák magukat a döntő napjára.

Legalább már nem vagy olyan pufók, mint amikor bejöttél

– viccelődött Ádám Fecóval.


A nézők megszavazták, hogy Fecó menjen Bátorságpróbára, a sztárfodrásznak ezért egy jól megpakolt kolumbiai pottyantósban kellett búvárkodnia.

Mélyebben jársz már, mint egy állatorvos elletésnél

– mondta viccesen Jani Fecónak, aki budibúvárként küzdött meg a kakamanóval, hogy összegyűjtse a csillagokat.


A Bátorságpróba után benasiztak a celebek, és közben megbeszélték, hogy milyen hatással volt rájuk az elmúlt három hét, és mit értékeltek át magukban a kapcsolataikkal és az életükkel kapcsolatban.

Három napig szeretkezni szeretnék

– mondta Curtis, aki már alig várja, hogy újra találkozhasson szerelmével és kisfiával.


Szombat este egy újabb celeb számára ért véget a verseny, így kialakult a TOP 3-as mezőny, akik közül egyvalaki elnyerheti a Dzsungel királya címet.

A videóból kiderül, hogy kik a Celeb vagyok, ments ki innen! dobogósai, és kinek kellett elbúcsúznia a dzsungeltől:


Vasárnap kiderül, hogy ki nyeri az idei Celeb vagyok, ments ki innen!-t. Nézd 19 órától az RTL-t, és addig is szavazz kedvencedre!

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#6. évad#20. rész#összefoglaló#schumacher vanda#kiesés#bátorságpróba#frohner fecó#előítélet#mérleg#súly#fogyás#rtl

Címlapról ajánljuk