Celeb vagyok, ments ki innen!

Nini egy bogárral szájba lőtte Vandát, vett egy óvszert Gergőnek, majd távozott a táborból – ennyi minden történt a celebekkel hétfőn

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 20:45

Bár a játék átlépett az egyéni verseny szakaszába, Nini nem akart önző lenni, így Gergőt is meglepte egy ajándékkal a Bátorságpróba után. Míg Nini csak célozgatott, Curtis őszintén mesélt Ádámnak arról, hogy milyen volt a függőségével élni, és milyen döntéseket hozott meg a karrierjével kapcsolatban.

Hangos viták, őszinteségi rohamok, és összetört szívek jellemezték a táborlakók napját a dzsungelben. A kedélyeket először Dia borzolta fel azzal, hogy a játékosoknak beküldött védettséget biztosító amulettre lecsapott, még mielőtt a többieknek lehetősége lett volna rá.

Vanda hatalmas nagy csicskaságnak titulálta Dia viselkedését, és Ádám is kifejtette, hogy ő sosem tett volna ilyen önzőséget.

 

Nini szerette volna Curtis tudtára hozni, hogy soknak találja a csipkelődéseit, azonban a rapper nem volt hajlandó Ninire vesztegetni az energiáit, és Gergővel való kapcsolatát is felrótta neki.

 

A Kincsvadászatra ezúttal Vanda és Nini mentek, de még mielőtt rátértek volna a feladatra, egymás között is meg kellett mérkőzniük. Nini szájba lőtte Vandát egy bogárral, így Vandának kellett a koporsóból teljesítenie a Kincsvadászatot.

 

A Kincsvadászaton megszerzett vadollárokat szokás szerint a boltban költhették el. Nini szerette volna meglepni Gergőt valamivel, így egy óvszert vitt neki ajándékba. A gazdának elkerekedett a szeme, amikor Nini átnyújtotta az ajándékot, de már akkor kijelentette, hogy 

este, ha leoltják a villanyokat, minden kiderül.

 

A táborlakók tisztában vannak vele, hogy a dzsungelben töltött napjaik meg vannak számlálva, így Ádám is szeretett volna minél többet megtudni Curtisről. A rapper őszintén válaszolt Ádám kérdéseire, mesélt neki arról az időszakról, amikor a drogfüggősége miatt veszélybe került a karrierje, és elárulta, hogy szerinte miért nem működött a kapcsolata Majkával.

 

Fecó, Feri és Dia a Bátorságpróbán bizonyította be, hogy milyen fából faragták őket, ugyanis hiába próbálták a műsorvezetők lemosni őket a pályáról, kitartóan helyt álltak. Fecóról még a jelmez is leszakadt, így a fodrász végül csak egy úszónadrágban teljesítette a feladatot, miközben a műsorvezetők kaján vigyorral az arcukon lőtték őt a vízsugarakkal.

 

A dzsungelt ismét el kellett hagynia egy versenyzőnek, és a nézők úgy döntöttek, hogy Nininek kell hazamennie. Gergő szomorú tekintettel figyelte, ahogy a lány elhagyta a tábort.

 

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#összefoglaló#molnár nini#kiesés#múcska gergő#curtis#vallomás

Címlapról ajánljuk