Celeb vagyok, ments ki innen!

Szabályszegés, kiborulás, zokogás és fiatalítószérum – ez történt a dzsungelben

rtl.hurtl.hu

2022. október 25. 23:10

Összecsapott Balázs kék és Jani piros csapata. Míg a fiúk a vízben folytattak zászlókra menő küzdelmet, addig Mercit a pókok és a patkányok közelsége borította ki. A műsorvezetők pedig megfiatalodtak Jani csodaszerének hatására.

Zámbó Krisztián videóban üzent, hogy helyzetjelentést adjon állapotáról, hisz pár napja véget ért számára a játék. A Bokoremberként elhíresült celeb, aki később felfedte magát és csatlakozott a többiekhez a dzsungelben, végül egészségügyi okok miatt feladta a játékot.

Íme a  friss videó:


A piros és a kék csapat első összecsapása a területszerzésért zajlott. A celebeknek tojást kellett a szájukban tartaniuk, és az nyert, aki a legtovább bírta. Vicces pillanatokból ezúttal sem volt hiány, hisz Fecó nagy örömére szinte mindenki „gyökér üzemmódra” kapcsolt.

Erőteljesen súroljuk a szekunder szégyenérzet határait

 – mondta Ádám, aki egy zombiapokalipszis sújtotta baromfiudvarhoz hasonlította a dzsungelt.


A tábor helyszíne ezután két részre oszlott Nini nagy bánatára, akinek máris elkezdett hiányozni Gergő. Míg a divattervező a gazda távolléte miatt fakadt sírva, Janicsák Veca a szamár miatt hullajtott könnyeket.

Szakítanunk kell!

– mondta a költözés híre hallatán Nini, akit nagyon megviselt Gergő hiánya.


A piros csapatot Gergő és Ádám, a kék csapatot pedig Curtis és Tibó képviselte a Kincsvadászaton, ahol zászlókat kellett összegyűjteniük a folyó felett függő hídról. Ádám pitbullként küzdött, Tibó azonban szó szerint szembe ment az árral, Curtis és Gergő pedig célba vették vízibombáikkal a két műsorvezetőt.


Miután Ádám és Gergő bevásároltak a Kincsvadászaton gyűjtött pénzből, egyikük titokban átadott egy zsákot a kék csapatnak. Miután kiderült, hogy mit tett a gazda, csapattársai fejmosást tartottak neki:

Nem tehetsz ilyet!

– kapta meg Gergő, aki tettével veszélybe sodorta a pirosakat. A srác szabályszegése nem maradt büntetlen: csapattársainak mostantól folyamatosan egy dinnyét kell a kezükben tartaniuk.


A legutóbbi Bátorságpróba nem fizikai kihívást jelentett a celebeknek, hanem sokkal inkább egy mentális próbatétel volt számukra. Kiderült, hogy Nini, Merci, Jázmin és Fecó mennyire bírják némán és mozdulatlanul, ha bogarak másznak a fejükön, patkányok szaglásszák az arcukat, kígyók tekeregnek a nyakuknál és pókok mászkálnak az orruktól pár centiméterre. Majd a jól megérdemelt nyeremény sem maradhatott el, ami egy „gasztronómiai atombomba robbanásként” hatott rájuk.


Sebestyén Balázs és Vadon Jani élő adásban ivott meg egy különleges szérumot, ami Jani állítása szerint garantáltan gyorsan hat és akár 12 évet is lehet vele fiatalodni. Az elixírbe mindkét műsorvezető belekóstolt, íme az eredmény!

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#6. évad#9. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk