Celeb vagyok, ments ki innen!

Zámbó Krisztián Zsuzsika hiányától, a hüllőktől és az egók csattanásától tart a legjobban – interjú a Bokoremberként rosszalkodó dzsungellakóval

rtl.hurtl.hu

2022. október 22. 8:15

A titokzatos, páfrányok takarásában huncutkodó híresség már a leleplezése előtt felhúzta celebtársait, és nem titkolja: imádta, hogy jelmezben törhetett borsot mások orra alá. Zámbó Krisztián az rtl.hu-nak adott interjújában mesélt a szellemi állóképessége fejlesztéséről, a félelmeiről, és azt is elárulta, mivel lehet a legjobban kikészíteni.

Milyen érzésekkel vágsz bele a műsorba? Félsz tőle, hogy a Bokoremberként elkövetett csínytevéseid miatt negatívan fogadnak majd a többiek?

Bokoremberként megtettem, amint lehet, és könnyen megeshet, hogy ezt a táborlakók zokon vették. Azt hiszem, jóvá kell tennem néhány csínyemet.

Milyen volt ebben a jelmezben rosszalkodni?

Kifejezetten élveztem, hogy Bokorember lehetek. Nagyon jó és mókás helyzet, amikor inkognitóban rosszalkodhatsz. A jelmez elbújtat, de egyszer jön a leleplezés és bizony megihatom a levét az eddigi ténykedésemnek, amikor bemegyek a táborba.


Mit szóltál hozzá, hogy mindenki arra tippelt, Kabát Peti lapul a bokorlevelek alatt?

Peti régi jó barátom, aki biztosan élvezte volna, ha bokorkodhat, és tutira sokat röhögött, hogy rá tippelnek.

Hogyan készültél a műsorra?

Amióta megtudtam, hogy jövök, azóta készülök a játékra, ami szerintem mentálisan nagyon megterhelő tud lenni, hiszen össze vagy zárva számodra ismeretlen emberekkel. Ezért

elsősorban a szellemi állóképességemet fejlesztettem, hogy bírjam az ilyen jellegű terhelést.

Mi fog a legjobban hiányozni a megszokott dolgaid közül?

Nincs olyan tárgy, aminek a hiánya problémát okozna, azonban a párom, Zsuzsika minden pillanatban hiányozni fog, nehezen viselem, ha nem vagyunk együtt.

Hogyan bírod majd az életet távol a civilizációtól?

Úgy gondolom, hogy megélek a jég hátán is, nem hiszem, hogy problémát jelent a nomád életmód. Telefon nélkül teljesen megvagyok, ami esetleg hiányozni fog, az a nappaliban pihenés, a televíziózás és az úszás.

Több celebbel élsz majd együtt a dzsungelben. Mennyire vagy barátkozós típus? Könnyen be tudsz illeszkedni egy társaságba?

Eléggé nyitott vagyok és képes vagyok kompromisszumra, szívesen barátkozom. Ami problémát okozhat, az a bent lévő egók csattanása, hogy miként tudjuk összehangolni az akaratunkat. Attól tartok, hogy ebből adódik majd konfliktus.


Hogyan viseled az ilyen feszült helyzeteket?

Nem viselem, kezelem a konfliktusokat. 

Régebben azonnal robbantam, de megtanultam visszafogni az indulataimat, bár időnként még okozok magamnak meglepetést.

Mi a legnagyobb félelmed a dzsungelben?

Izgatottsággal vegyes félelem van bennem, nem rettegek, de még sosem voltam dzsungelben. A hüllőket nem kedvelem, és tartok attól, hogy milyen élőlények vesznek majd körül, a vihar miatt is van bennem félsz. Valójában az ismeretlen dzsungeltől félek.

Mennyire bírod az éhséget?

Alapvetően rendszertelenül étkezem. Ami ugyan helytelen, de az életvitelem mellett így alakult ki. Nem tartok az éhségtől, otthon sem eszem sokat, inkább éjszaka rágcsálok.

Milyen fajta játékoktól félsz a leginkább?

A koncentrációt igénylő feladatoktól tartok, mert a memóriám megtelt az elmúlt években, és ha nagyon izgulok – és a játékoknál nyilván fogok –, akkor nem biztos, hogy jól fogok teljesíteni. Szerintem más nem okozhat gondot, de majd meglátjuk, mert lehet, hogy ott helyben kiderül, lett volna miért aggódnom.

Téged mivel lehet a legjobban kikészíteni?

Ha nem vesznek komolyan, nem adják meg a tiszteletet. Nem kell feltétlenül beszélgetnünk, de azt nem szeretem, ha valaki csak tetteti az érdeklődést.

És te melyik szokásoddal fogod kiborítani a többi játékost?

A hiperaktivitásommal tutira. Nem szándékosan csinálom, csak nagyon nehéz lecsavarni.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#rtl#RTL Klub#interjú#bokorember#zámbó krisztián#félelem#erősség#gyengeség#felkészülés

Címlapról ajánljuk