Celeb vagyok, ments ki innen!

Hatalmas szívatásokkal indult a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évada

rtl.hurtl.hu

2022. október 17. 23:01

A mindenre elszánt celebek megérkeztek Kolumbiába, és megkezdték a küzdelmet a dzsungel királya címért. Arra viszont egyáltalán nem számítottak, hogy már a műsor legelején csúnyán pórul járnak.

Sebestyén Balázs még a repülőút előtt megszívatta Vadon Janit, aki kénytelen volt műsorvezető társa nélkül eljutni Kolumbiába. A kezdeti kétségbeesése azonban gyorsan elillant, amikor egy igazi karneválhangulatba csöppent, ráadásul egy misztikus barlangba is elvitte az útja, ahol egy varázslatos látomásnak lehetett a szemtanúja.


A celebek hatalmas lelkesedéssel csaptak bele a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évadába, és az utazásuk során azt is elárulták, milyen érzések kavarognak bennük a megmérettetés előtt. Van, akinek már most hiányzik a kisfia, és van, aki teljes magabiztossággal érkezett, és állítása szerint semmitől sem retten majd vissza a dzsungelben.

Egy igazi Maugli leszek, akit farkasok neveltek fel. 

– mondta Varga Ádám.


Miután kisorsolták a csapatokat, a celebek elindultak a dzsungelbe. A piros csapat repülve érkezett meg az őserdőbe, és már most le kell küzdeniük a tériszonyukat.

Az összes feszültség összegyűlt bennem.

– mondta Molnár Nini, majd levetette magát a mélybe.


A kék csapat dzsippel érkezett meg a dzsungelbe, és ők is csúnyán pórul jártak.

Nem hittem volna, hogy szarral öntik le a fejemet.

– akadt ki Vanda.


A piros csapat tagjai maguk eszkábálták össze a csónakjukat, amivel végül a gyors sodrású vízre merészkedtek. A tutaj azonban gyorsan felmondta a szolgálatot, a celebek pedig a habok közé borultak. Jázmint kis híján magával ragadta a sodrás, de Nini szerencsére a segítségére sietett. 


A csapat végül hatalmas lelkesedéssel érkezett meg a táborhelyre, ám amikor alaposabban körülnéztek, a körülmények gyorsan a kedvüket szegték.

Mindenki előtt kell kaksiznom?!

– fakadt sírva Nini.


A kedélyek végül lecsillapodtak, Tibó és Gergő pedig elhatározták, hogy megheccelik a kék csapatot. El is bújtak a kapu mögé, és ordítozva hozták rá a szívbajt az érkező celebekre.

Kicsit ijedős vagyok.

– nevetett Frohner Fecó.

 

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk