Celeb vagyok, ments ki innen!

Tudj meg mindent a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadáról

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 10:47

Vajon milyen körülmények között kell élniük a celebeknek az ismeretlen kolumbiai dzsungelben? Mennyit ehetnek és hogyan tisztálkodhatnak? Milyen játékokon kell bizonyítaniuk? Most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadáról.

Miről is szól a Celeb vagyok, ments ki innen?

Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprő sikert aratott és a legszélsőségesebb reakciókat kiváltó műsor most újra a magyar „számkivetett” celebek tűréshatárát fogja feszegetni. Az ismert emberek önként vállalják, hogy minden luxustól megfosztva, a lehető legegyszerűbb körülmények között élnek hetekig egy dzsungelben.

Játékok, ahol bizonyítaniuk kell a hírességeknek

Bátorságpróba:

A Bátorságpróba a kaland minden egyes napján a táborlakók életének része lesz. Ez a próba a Celeb vagyok, ments ki innen! legfontosabb kihívása. Minden egyes Bátorságpróba célja, hogy a feladat teljesítése során a játékos összegyűjtsön lehetőleg annyi csillagot, amennyit csak lehet. Minden egyes csillag egy bizonyos értekkel bír, amiért ételt vagy egyéb luxuscikkeket szerezhetnek a celebek.

Kincsvadászat:

A Kincsvadászaton változó számú játékos vesz részt. A játék célja a csereeszköz megszerzése, ami a dzsungeléletet megkönnyítő tárgyra, előnyre vagy ételre válthatnak be a feladatot sikerrel teljesítő játékosok.

A nézők szavaznak

A nézők szavazata döntő befolyással bír a műsor alakulására, akik arról szavaznak majd, hogy ki legyen az, akinek részt kell vennie a játékokban, vagy további kihívások elé állathatják a celebeket. Persze arról is a nézők döntenek, hogy ki maradjon versenyben. Legvégül pedig az nyeri majd el a Dzsungel Királya/Királynője címet, akit erre a nézők a legalkalmasabbnak tartanak.

Milyen körülmények között élnek majd a táborban a celebek?

A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeltábora Kolumbia esőerdeinek mélyén van. A celebeknek fel kell készülniük az időjárás viszontagságaira és a dzsungel állatvilágának jelenlétére is. Kolumbiában, októberben tavasz van. Ez rendszerint 25-40 oC közötti átlaghőmérsékletet jelent. Az időjárás változó, meleg, meglehetősen párás és esős is lehet.

A tábor alapfelszerelése a következő: minden celeb számára biztosítva van az ágy hálózsákkal. Van tűzhely, toalett, mosakodási lehetőség, de melegvízre senki sem számíthat. A táborban lesz majd egy házikó is, ahol csak a táborparancsnok alhat egy általa kiválasztott személlyel. A parancsok feladata lesz, hogy kiossza a táborban elvégzendő feladatokat.

Az őserdei létfenntartáshoz kapnak eszközöket a hírességek.

A tábori élet fontos pillanatai közé tartozik majd az étkezés. A „Bátorságpróba” során megnyert ételmennyiséget nyersen kapják majd meg a hírességek, így azt el kell készíteniük.

A meghatározott fejadag orvosi szakértő által kimért rizs és bab-adagot jelent, ami fedezi egy felnőtt ember alapvető napi energiaszükségletét. Egyszerre 3 napra elegendő adagot kapnak.

A táborban a víz korlátlan mennyiségben áll a hírességek rendelkezésére.

A tábor csak a legalapvetőbb tisztálkodásra ad lehetőséget. A tisztálkodó felszerelések nagy része közös, de mindenki számára adott egy személyes tisztálkodó láda is alaptartozékokkal.

Az élet barátságosabbá tétele érdekében a celebeknek módjuk van magukkal vinni egy számukra fontos személyes tárgyat vagy kabalát.

És mi a teendő akkor, ha valaki mégsem bírja tovább elviselni a játék okozta megpróbáltatásokat, és mindent sutba dobva fel akarja adni a játékot? Csak annyit kell kiáltania hangosan, hogy „CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN!”  és megmenekül.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#rtl#RTL Klub#kisokos#tábor#játékok#bátorságpróba#kincsvadászat#étel#fejadag#tisztálkodás#szavazás

Címlapról ajánljuk