Celebrandi

A Celebrandi hölgyei újabb férfiakat szemeltek ki maguknak

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 21:25

A Celebrandi legújabb részében a hírességek lehetőséget kaptak, hogy a fiúkhoz hasonlóan ők is szemügyre vegyenek néhány jelentkezőt. A lehetséges randipartnerek közül nem mindenki nyerte el a hölgyek tetszését.

Bogdányi Titanilla nem kért a magángépes Gáborból, Schumacher Vanda viszont lecsapott volna rá 


Bogdányi Titanilla határozottan nemet mondott Gáborra, amikor meglátta a videóját, annak ellenére is, hogy a szingli apuka a magánrepülős randik ötletét is bedobta a bemutatkozásában. Miközben Titanilla több dolog miatt is elutasította a férfit, Schumacher Vandának kikerekedett a szeme az utazások hallattán.

Bogdányi Titanilla régóta sejtette, hogy Abának bejön Schumacher Vanda


Miközben a lányok belenéztek a randiügynökség adatbázisába, szóba került Schumacher Vanda és Aba kapcsolata is, aminek a pikantériája, hogy a srác korábban nemet mondott Bogdányi Titanillának. A színésznő most elárulta, hogy mit gondol erről a helyzetről.

Puskás-Dallos Bogi leállította a lányokat: „Nagyon kritikusak vagyunk”


A Puskás-Dallos házaspár több férfi bemutatkozását is lejátszotta a Celebrandi hölgyeinek, akik nagyon határozott véleményt alkottak szinte mindenkiről. A sokadik videó megnézése után Bogi közbeszólt, hogy ő is elmondja, mit gondol a lányok hozzáállásáról.

#Celebrandi#rtl#puskás-dallos peti#bogdányi titanilla#jázmin viktória#schumacher vanda#danics dóra#puskás-dallos bogi

Címlapról ajánljuk