Ez a Szilveszter nem marad el! NőComment! - Szilveszter 2020 Liptai Claudia műsorvezetésével, rendhagyó szilveszteri Híradó, a Himnusz különleges közreműködőkkelIdén is lesz szilveszteri buli, méghozzá az RTL Magyarország csatornáin!
Celebklub

Ez a Szilveszter nem marad el! NőComment! - Szilveszter 2020 Liptai Claudia műsorvezetésével, rendhagyó szilveszteri Híradó, a Himnusz különleges közreműködőkkel

rtl.hurtl.hu

2020. december 22. 12:00

Idén is lesz szilveszteri buli, méghozzá az RTL Magyarország csatornáin!

A NőComment! - Szilveszter 2020 showműsorban Liptai Claudia műsorvezetésével a legnépszerűbb hazai sztárok búcsúztatják az óévet az RTLII-n és az RTL Most+ platformon. Az RTL Híradó a hagyományoknak megfelelően rendhagyó módon jelentkezik és éjfélkor a Himnuszt különleges közreműködők adják elő az RTL Klubon.

Műsorvezetőként tér vissza az RTL Magyarország csatornáira Liptai Claudia. December 31-én 19:00 órától az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon a NőComment! - Szilveszter 2020 egész estés showműsorában a legnépszerűbb hazai sztárokkal búcsúztatja az óévet.

A nagyszabású,  klasszikus szilveszteri műsorok fergeteges hangulatát megidéző zenés talk show-ban összecsapnak a férfi és női energiák. A sztárok mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, miközben rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak.

Nem csupán az est házigazdája, Liptai Claudia varázsolja el fantasztikus humorával a nézőket, hanem sztárvendégei is! Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti, Hajós András nemcsak egymást nevettetik meg, de a képernyők előtt ülőket is, valamint olyan nagyszerű énekesek eresztik ki a hangjukat, mint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi, Janza Kata.

A NőComment! RTL MOST+-on futó részeinek megszokott műsorvezetője Ábel Anita egyéb televíziós kötöttsége miatt a készítők legnagyobb szomorúságára ez alkalommal sajnos még szereplőként sem tarthatott a produkcióval.

NőComment! - 2020 Szilveszter az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon december 31-én 19:00 órától- 00:30-ig. A fergeteges show csak rövid időre adja át a stafétát az RTLII-n 22:00 órakor kezdődő ValóVilág 10 powered by Big Brother és a 23:00 órakor kezdődő BeleValóVilág műsorának, amelyek alatt az RTL Most+ felületen, a NőComment! - Szilveszter 2020 máshol nem látható extra tartalmait követhetik tovább a nézők 23:30-ig. Ezután az RTLII és az RTL Most+ műsora ismét együtt folytatódik és a nézők a NőComment! sztárjaival koccinthatnak.
 


Az RTL Klub Híradójánál immár több éves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegesség is várja a nézőket. Az idei évbúcsúztatóban Erős Antónia és Szellő István varázsolja majd el a nézőket, ezúttal a szó szoros értelmében is. A népszerű műsorvezető-páros ugyanis Danny Blue mentalista segítségével már hetek óta készül egy klasszikus, ám annál szórakoztatóbb szilveszteri műsorszámra. 

A december 31-én éjfélkor sugárzott Himnuszt a Budapesti Fesztiválzenekar adja elő Fischer Iván vezényletével. A felvétel az egykor az Országgyűlés Képviselőházának is helyet adó Budapesti Olasz Kultúrintézetben készült, néhány nappal szilveszter előtt. A produkció különlegessége, hogy a profi énekesek mellett a kórusban a társadalom perifériáján vagy fogyatékkal élők, illetve az idei évet különösen megszenvedő idősek, ápolók képviselői, rendőr, óvónő, roma kislány és Krisna-tudatú hívő is helyet kaptak.
 


Az RTL Klub nézői a szilveszteri adások előkészületeiről és kulisszatitkairól a Fókusz adásaiban is láthatnak majd összeállítást.

A produkciók felvétele a közreműködők előzetes szűrése után, a gyártók által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartásával történt.
 
Ez a szilveszteri buli nem marad el! NőComment! - Szilveszter 2020 az RTLII-n és az RTL Most+ platformon 19:00 órától, Híradó 18:00 órakor az RTL Klubon!
 
Töltsük együtt a Szilvesztert és kezdjük együtt az új évet!
 

Fotókredit: Budapesti Fesztiválzenekar, NőComment! - Szilveszter 2020

#Celebklub#szilveszter#NőComment#rtlii#RTL Most+#Híradó#RTL Klub#rtl#RTL Magyarország

Címlapról ajánljuk