Celebklub

TOP 5 – Ezeket a fordulatokat szerettétek a legjobban a Konyhafőnök VIP 3-ban

rtl.hurtl.hu

2019. december 21. 7:00

Minden évad számtalan emlékezetes pillanatot tartogat a versenyzőknek és természetesen a nézőknek is. A Konyhafőnök VIP 3. évadában akadtak balhék, pofonok és nagy összecsapások is. Ez volt az öt kedvencetek!

5. Íme, A séfek csatája győztese!

Risztov Évi és Király Peti összecsapásából végül Peti került ki győztesen, aki mentorával, Rácz Jenővel boldogan ünnepelte meg diadalukat.


4. Anikó könnyek között búcsúzott

A műsorvezető sírva kérte el Rácz Jenőtől a zsebkendőjét, azonban nem csak ennyit kapott a zsűritől. Mentora, Sárközi Ákos megható szavakkal búcsúzott el tőle.


3. Anikó bosszút állt Somán

Anikó és Soma játékos adok-kapokja több adásban is megmutatkozott. Anikónak elég volt egy beszólás Somától, azonnal meg is torolta a dolgot egy igazán nehéz alapanyaggal.


2. Eldőlt a Finálé sorsa

 A gasztro reality utolsó előtti napján, a top3 eredményhirdetésén kiderült, hogy Peller Mariann, Risztov Évi és Király Peti közül, kik küzdhetnek meg egymással A séfek csatája Fináléjában!


1. Anikó pofont kapott Somától

A csapatos feladatok során – ahol Anikó Risztov Évi és Soma oldalán küzdött – a lányoknak döntenie kellett, hogyan hátráltassák az ellenfelüket. Anikó balszerencséjére, nem értett egyet Somával:

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#best of#legjobb pillanatok#konyhafonokvip#3. évad#király peti#risztov évi#soma#nádai anikó

Címlapról ajánljuk