Celebklub

Ha lemaradtál volna: Győzőnek csúnyán meggyűlt a baja az állatokkal!

rtl.hurtl.hu

2019. június 11. 11:13

Egyszerűen nem tudjuk elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a „Mi vágyad, more?”  műsorvezetője közelebbi kapcsolatba került bizonyos állatokkal. Mutatjuk!

Múlt héten ért véget Gáspár Győző egyedülálló műsora, melyben azt láthattuk, hogy a műsorvezető minden embernek teljesítette a vágyát és kívánságát. Mivel Győzőről beszélünk, jogosan gondolhatjuk, hogy azért ez nem volt ilyen egyszerű, ugyanis rengeteg vicces kalandba keveredett.

 

 

Az egyik alkalommal olyan szerencséje volt Győzőnek, hogy egy cirkuszban teljesíthette az emberek kérését, ahol bizony szembetalálkozott néhány állattal.

Ilyen eset volt, amikor közelebbi kapcsolatba került egy zsiráffal:

Aztán egy elefánttal:

Azonban volt olyan helyzet is, mikor Győző a legnagyobb félelmével találkozott:

Természetesen azt a videót sem hagyhatjuk ki, melyben Győző egy gyönyörű német juhászkutyát próbál bizonyos trükkökre tanítani. Szerintetek? 😊

Egyszerűen imdájuk Győzőt! Ha te is így vagy ezzel, és szeretnéd visszanézni a "Mi a vágyad, more?" összes részét, akkor nincs más dolgod, csak kattints IDE!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#műsor#kívánságműsor#kívánságshow#állatok#találkozás#félelem#humor#gáspár győző#mi a vágyad more?#RTL+#RTL Három

Címlapról ajánljuk