Celebklub

Mégsem meseszerű a focistafeleségek élete?

rtl.hurtl.hu

2019. április 25. 12:54

Sokan irigylik Victoria Beckhamet vagy Shakirát, mert látszólag gondtalan az életük focista férjük mellett, de mi a helyzet a magyar sportolók párjaival?

Konkoly Ági 2012-ben nyerte el a Miss Universe Hungary címet. Amikor szerelmes lett a Fradi egykori csapatkapitányába, Józsi Györgybe, kapott hideget-meleget, de egy cseppet sem érdekelték az előítéletek. Inkább a focista életvitel okozott neki nehézséget és nem a sztereotípiák.

„Nehéz volt megküzdenem azzal, hogy hétvégéink nincsenek, olyankor általában meccs van, hétköznap edzések, megfelelő mennyiségű pihenésre van szüksége… Sokszor mondják azt, hogy te nem csinálsz semmit? Otthon vagy a gyerekekkel? Ez egy olyan embert és kapcsolatot próbáló időszak, pláne kettő gyerekkel, hogy azt el sem tudom mondani” – mondta Konkoly Ági a Fókusznak.

Rubint Bella még nem feleség hivatalosan, de már megkérte a kezét Novothny Soma. A fiatal pár Dél-koreai otthonát a Fókusznak mutatta meg először. Ha szeretnél még többet tudni róluk, kattints a Fókusz videójára!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#focistafeleség#victoria beckham#shakira#konkoly ági

Címlapról ajánljuk