Celebklub

TOP 5 - Ezeket a Konyhafőnök VIP pillanatokat szerettétek a legjobban!

rtl.hurtl.hu

2018. december 27. 6:00

A séfek csatája Király Peti és Rácz Jenő győzelmével, és egy igazán izgalmas Fináléval végződött. Azonban nem csak ezek a fordulatok nyűgözték le a közönséget, most összegyűjtöttük az 5 nagy kedvenceteket!

A gasztro reality idei évadában átalakult a verseny, hiszen nemcsak a versenyzők csaptak össze, de a két Michelin-csillagos séf – Rácz Jenő és Sárközi Ákos – is. A Selejtező héten kiválasztották a legjobb versenyzőket a csapataikba, hogy utána átadhassák nekik a legfontosabb ismereteiket, amivel a Középdöntőbe, onnan pedig a Döntőbe is bejuthattak.

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen pillanatokért rajongtatok a legjobban? Most összegyűjtöttük nektek az 5 legnézettebet!

5. Nádai Anikó üvöltve hívta segítségül Gáspár Beát

Sárközi Ákos elődöntő hetén Anikó és Soma egy csapatba kerültek egy csütörtöki napon, ahol az első feladatban megszerezték az előnyt. Ennek köszönhetően megkapták segítségnek Gáspár Beát. Anikó ennek ellenére olyan állapotokba került, amit még Soma sem tudott megállítani:

4. Nádai Anikó kiesése volt a verseny eddigi legmeghatóbb pillanata!

Anikó a középdöntő első hetén búcsúzott a versenytől. A megható pillanatban sírva köszönte meg, hogy mentora bízott benne, sőt még Rácz Jenő zsebkendőjét is megkapta, hogy felitassa könnyeit. Emlékeztek?

3. Nádai Anikó visszavágott Soma beszólásáért!

Noha a verseny végére nagyon megszerették egymást, Anikó és Soma az Elődöntő héten előszeretettel ajándékozta meg egymást hátrányokkal. Sőt, egyszer Anikó bevallotta, hogy Soma beszólása miatt adta neki a legnehezebb halat főelemként:

2. Détár Enikőnek a konyhai gépek lesznek a mumusai

Enikő Rácz Jenő csapatába került a Selejtező héten, és éppen az első bemutatkozó interjújával lopta be magát a szívetekbe, és úgy tűnik a konyhagép parájával is:

1. Nádai Anikó: „Soma, anyám nem ütött meg az elmúlt húsz évben!”

Nemcsak Anikó, de úgy tűnik még ti is meglepődtetek Soma „anyai legyintésén”, amivel a Középdöntőben ajándékozta meg engedetlen kislányát, amikor nem értettek egyet egy hátráltatás kiosztásban.

Nektek mi volt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája legemlékezetesebb pillanata?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök VIP#legnézettebb#nádai anikó#soma#détár enikő#gáspár bea

Címlapról ajánljuk