Celebklub

Ezek voltak az Emmy gála legszexibb ruhái!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 19. 10:00

Ha beindul a díjátadó idény, akkor nincs mese, manapság már a ruhák mellett sem mehetünk el. A tévés produkciók nyertesei mellett ugyanis a vörös szőnyegen is versengés folyik.

Elmerültünk a tüllben és a fodor-tengerben, hogy kifigyeljük, kik is voltak a legszebbek az Emmy-esten. Sok pompás ruhaköltemény bukkant fel a vörös szőnyegen – és tény, hogy akadtak olyanok is, amiket jobb lenne elfelejteni –, de bőven találtunk kedvenceket.

Nézzük, kik voltak az este sztárjai!

Az első helyen Jessica Biel végzett, aki nemcsak bolondos személyiségével lopta be magát a szívünkbe, hanem különleges anyagból készült ruhájával is. A fehér estélyi rafináltan öleli körbe a testét, miközben a lágy mintái hipnotizálnak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on


Dakota Fanning is a nagy nyerteseink között szerepel, aki egy igazán nőies, mélyzöld ruhát választott magának. A szőke hajával telitalálat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha McMillen (@samanthamcmillen_stylist) on


A sorozatsztár, Angela Sarafyan ruhája már-már gigászinak számított a többiek mellett, azonban nem is a méreteivel, hanem sokkal inkább a formájával vett le mindenkit – minket kifejezetten – a lábáról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety Magazine (@variety) on


Sarah Paulson szemei előtt valószínűleg a végzet asszonya és egy csinos sátán ötvözete lebegett, amikor kitalálta az esti outfitjét. Az tuti, hogy emlékezetes lett a szettje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety Magazine (@variety) on


A visszafogott, mégis formás ruhák kategóriájában – ha lenne – biztosan Mandy Moore és Scarlett Johansson klasszikus, mégis kiemelkedő ruhái lettek volna az elsők, mégis az ötödik helyezettünk inkább Kirsten Dunts lett. Kár tagadni, egy ennyire dekoltált ruha mellett tutira mindenki szemlesütve futkorászott:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jillian Dempsey (@jilliandempsey) on

 
#Celebklub#RTL Klub#emmy#emmy-gála#ruhák#ruhaköltemények

Címlapról ajánljuk