Celebklub

Dolhai Attila négy év után visszatért

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 27. 10:37

A színész több év kihagyás után ismét musical szerepet vállalt, de vajon milyen darab csábította őt vissza a musical műfajához?

A Jászai Mari-díjas színész négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy felhagy a musical szerepekkel és inkább klasszikus operettel kíván foglalkozni a jövőben. Akadt azonban egy szerep, amit nem utasíthatott vissza, ezzel pedig sikerült visszacsábítani őt a musical műfajához:

„Szerintem mindenki, aki valaha énekelni akart Magyarországon, az Koppány akart lenni, vagy István… Az István, a király nem hagyhatott ki engem. Amikor tudomást szereztem arról, hogy a színház bemutatja, azt gondoltam, hogy ebből én nem maradhatok ki azért, mert hoztam egy hülye döntést négy évvel ezelőtt…”

Bár a színész elmondása alapján akkoriban jó döntést hozott, sok ideje volt gondolkodni, és átértékelt néhány dolgot az életében. A musicalekhez való visszatérés azonban nem jelenti azt, hogy felhagyna az elmúlt éveit kitöltő operettel, ezentúl ugyanis mindkét műfajban vállal majd fellépéseket.
 


„Most nagyon erősen az motivál, hogy szeretem, amit csinálok, és szeretem azokat, akikkel együtt dolgozom. Ez sokkal erősebb motiváció, mint eddig bármi volt, és szeretem azt, ahogy élek.” – mesélte boldogan Attila.

A színész azt sem zárja ki, hogy a jövőben visszatérjen eredeti, tanári pályájára, sőt a rendezést is szívesen kipróbálná majd. Egyelőre azonban minden energiáját színészi munkájába, és persze családjába fekteti.

Forrás: Story Extra
#Celebklub#RTL Klub#rtl#dolhai attila#istván a király#musical#operett#színész#visszatérés

Címlapról ajánljuk