Celebklub

Boldog születésnapot, Madonna!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 17. 10:07

A világ legsikeresebb énekesnője tegnap töltötte be a 60. életévét. Hogy méltón megünnepeljük a popdívát, összegyűjtöttünk néhány érdekességet a karrierjéről, a magánéletéről és a féltett titkairól.

Az énekesnő Louise Veronica Ciccone néven született 1958. augusztus 16-án, reggel hét óra öt perckor az amerikai Bay City-ben, egy ötvenezres bányászvárosban. Az énekesnő szinte egész gyerekkorát a Saginaw folyó partján töltötte, főleg, miután hatéves korában édesanyja mellrákban meghalt.

Az elárvult kislányt rémálmok gyötörték, csak az apja mellett tudott elaludni. Ma úgy emlékszik vissza Madonna, hogy szinte szerelmes volt az édesapjába, aki azonban egy mostohát hozott a házhoz, így egy ideig megromlott az apa-lánya kapcsolat köztük. Onnantól kezdve az anyai nagymamája nevelte a fiatal, lázadó lányt, aki még ma is Bay City-ben él és már majdnem 100 éves.

A nagymama háza egyébként egy petróleumgyár közelében van, ezért hívta Bay City-t sokszor Madonna interjúiban „egy büdös kisvárosnak.” A középiskolai éveket már nem is ebben a városban töltötte az énekesnő, hanem Ditroit közelében. Később a Michigan Egyetemre jelentkezett, melyet két év után otthagyott, hogy 35 dollárral a zsebében New Yorkba menjen, és megvalósíthassa az álmát.

Nézd meg a XXI. század riportját! A stáb ellátogatott az énekesnő szülővárosába, hogy felkutathassák a gyökereit, az élettörténtét.

Aztán 1982-ben megtört a jég, ugyanis Madonna akkor kapta meg az első lemezszerződést, és után már nem volt megállás. Jelenleg több mint 300 millió lemezt adott el, és ma ő a világ legsikeresebb énekesnője.

Hogy miért nem szeretett Budapesten forgatni, illetve milyen titkok övezik a karrierjét, és miért ő a világ legsikeresebb énekesnője, az a Fókusz riportjából kiderül!!!

🌈💕 Boldog születésnapot kívánunk! 🌈💕

forrás/képek: XXI. század, Fókusz, Instagram, Tumblr
#Celebklub#RTL Klub#rtl#énekesnő#világsztár#botrányok#Karrier#magánélet#titkok#madonna#Fókusz#XXI. Század

Címlapról ajánljuk