Celebklub

Rúzsa Magdi anyuka lesz?

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 1. 11:19

A Comet-nyertes énekesnő nemrég a közösségi oldalán jelentette be, hogy pár évig biztosan nem áll színpadra. Elindult a találgatás: vajon érkezik a baba?

Miközben a legnagyobb rajongók kígyózó sorokban gyülekeztek hétvégén a Budapest Park bejáratánál, Magdi elárulta: a nagykoncertek előtt egy csendes órát kér magának.

„Az éneklés nekem csak annyira hobbinak tűnt, és annyira elérhetetlennek, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy nagy arénákban fogok fellépni.”

Márpedig Magdi mára már az egyik legnépszerűbb magyar énekesnőnek mondhatja magát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a közel tízezer néző, akik szombat este ropták vele a táncot. 

Nézzétek! heart

Nem véletlen hát, hogy a rajongók elkeseredetten reagáltak Magdi bejelentésére, miszerint 2020-ig az utolsó budapesti koncertjét tartotta meg. Természetesen a pletykák áradata is elindult: vajon az énekesnő eltitkolja a terhességét? surprise

Magdi most véget vetett a találgatásoknak, és a rosszindulatú hozzászólásoknak:

„Nem vagyok kismama, és egyelőre még nem is leszek. Nyilván ettől függetlenül a terveim között szerepel, és nagyon szeretném, hogy legyen egy nap gyerekem, de ez most kicsit még várat magára.”

Lessetek bele az énekesnő hétvégi koncertjébe, ahol Magdi jövőbeli terveiről is mesél:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#rúzsa magdi#visszavonulás#terhesség#kismama#pletyka#budapest park#nagykoncert

Címlapról ajánljuk