Celebklub

Új lakó Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba életében

rtl.hurtl.hu

2018. július 31. 13:01

A Barátok közt színésznője és az X-Faktor egykori győztese is büszkén mutatták meg új lakótársukat. Szerintetek mi lesz a neve a kis jövevénynek?

Mielőtt mindenki a szívéhez kapna… egy édes kiscicáról van szó. Egy hamuszínű apróság várta otthon egyik nap Fruzsit, és tippünk szerint párja, Csaba volt a merénylet elkövetője.

Mindketten megosztottak már képeket a cicusról, az azonban továbbra is kérdőjel, hogy milyen nevet is adtak a jövevénynek. Csaba az Instagram követőitől kért segítséget a névválasztáshoz:

Ha tényleg az énekes érdeme ez a meglepetés, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy vajon anno a gáláns viselkedésével vette-e lábáról Fruzsit?

Szerencsére, a Story Extrában ezt is kitárgyalták Fruzsiék kollégáival, ahol a színésznő poénkodott ugyan azzal, hogy őt leginkább a jó mozgású és titokzatos férfiak fogják meg, de tippre, ezek Csabában egy az egyig megvannak.

Kíváncsiak vagytok, mit néz meg először Pribelszki Norbi, Mezei Réka vagy éppen Görgényi Fruzsina másokon? Akkor nézzétek meg itt a riportot!

Ha pedig arra lennétek kívácnsiak, hogy milyen csodás helyeken nyaralnak éppen a sorozat szépségei, köztük Fruzsi is, akkor ezt a cikket nektek találták ki! De előtte jöjjön egy kis ízelítő is:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#görgényi fruzsina#vastag csaba#kisállat#cica#Barátok közt

Címlapról ajánljuk