Celebklub

Péterfy Boriék egy pörgős punk nótát írtak Ujj Mészáros Károly thrilleréhez!

rtl.hurtl.hu

2018. július 20. 18:30

Aminek már a klipverziója is elkészült, tele exkluzív jelenetekkel a filmből - nézzétek és hallgassátok meg nálunk A kutya éji dalát!

Novemberben érkezik a mozikba a Liza, a rókatündér rendezőjének új, sötét hangulatú thrillere X - A rendszerből törölve címmel.

Ujj Mészáros Károly semmit sem bíz a véletlenre: a főszerepben ismét Balsai Mónit láthatjuk, aki Liza karakterét is oly emlékezetessé tette, a zenét pedig újra Tövisházi Ambrus, az Amorf Ördögök, a Péterfy Bori & Love Band és az Erik Sumo Band atyja írja.

Az egyik dalba maga Péterfy Bori is besegített, melynek címe: „A kutya éji dala”. Ez főhajtás Bódy Gábor fiatalon elhunyt filmrendező 1983-as kultikus filmje előtt.

A dalhoz már elkészült a klip is, amiben Bori és Ambrus is megjelennek - szerencsénkre ott lehettünk a forgatáson, ahol Bori is nyilatkozott, a Fókusz riportjában pedig maga a rendező is megszólal!

A klipben rengeteg filmrészletet láthatunk, melyben Balsai Móni, a Válótársak színésznőjének karaktere nyomoz egy sorozatgyilkos után - mellette pedig A mi kis falunk Matyija, Molnár Áron is felbukkan, méghozzá rosszfiú szerepben! Íme:

Az X - A rendszerből törölve november elsejétől látható a mozikban, melyben Kulka János is visszatér a vászonra - kíváncsian várjuk!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#péterfy bori#ujj mészáros károly#balsai móni#x#klip#zene#Fókusz

Címlapról ajánljuk