Celebklub

Dwayne Johnson elárulta, miért kellett megszabadulnia ikonikus becenevétől

rtl.hurtl.hu

2018. július 12. 10:42

A színész egy interjúban mesélt arról, hogy mit jelent számára a „Szikla” becenév, és hogy milyen összetűzése volt az elnevezés miatt.

Dwayne „The Rock” Johnson. A filmsztár nevével mindig kéz a kézben járt a híres Szikla becenév, amit azonban, kénytelen volt elhagyni egy időre.

A „The Rock” név még Johnson pankrátori pályafutása során ragadt rá, majd mikor filmes karrierje beindult, a menedzsere azt mondta neki, hogy nem futhat tovább ezen a néven a filmiparban, el kell engednie a pankrátori múltját.

„Elérkeztem egy pontra, amikor azt mondtam: Oké, akkor most két dolog fog történni: Először is más emberekkel veszem magamat körbe, más menedzsmenttel. Másodszor pedig bebiztosítom, hogy önmagam maradjak. Ha Sziklának akartok hívni, akkor Sziklának hívtok.” – mesélte Johnson az Entertainment Weekly-nek.

Röviden tehát a sztár megelégelte menedzsere és az őt körülvevő emberek fontoskodását, és úgy döntött, hogy olyan emberekkel veszi körbe magát, akik nem brandet akartak készíteni belőle, hanem hagyták, hogy önmaga maradjon. Határozottsága láthatóan bejött, Johnson ugyanis napjaink egyik legkeresettebb sztárja lett, aki éves szinten szállít 2-3 kasszasiker mozifilmet, emellett pedig sorozatokban is szerepel, és hébe-hóba még szinkronizál is egy kicsit.

Legújabb filmje, a kissé Die Hardos beütésű Felhőkarcoló mától nézhető meg a mozikban.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dwayne johnson#dwayne "the rock" johnson#the rock#szikla#becenév

Címlapról ajánljuk