Celebklub

Rita Ora őszintén beszélt Avicii haláláról a Balaton Soundon!

rtl.hurtl.hu

2018. július 11. 9:30

A teltházas koncertje után adott interjút az énekesnő, melyben őszintén mesélt az érzéseiről, amit a híres DJ elvesztése után érzett.

A Balaton Sound egyik legnagyobb sztárja Rita volt, aki nem először állt színpadra a hazai rajongók előtt. A másfél órás koncert fergeteges hangulatban telt, az énekesnő kihozta magából a maximumot: semmi playback, semmi felesleges beszéd, csak a színtiszta énekhangok, és a látványos táncelemek jellemezték Rita Ora show-ját.

Aviciiről is megemlékezett az énekesnő, ami nem véletlen, ugyanis a Lonely Together című száma az áprilisban tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész egyik utolsó dala volt.

„Londonban voltam, amikor megtudtam, hogy Avicii meghalt. Nagyon megérintett a hír, mert a közös dalunk volt az utolsó, ami megjelent tőle, és nem is tudom, nagyon-nagyon szomorú voltam, mert még nagyon friss volt a közös munka emléke.”
 

Íme a közös daluk:

A teltházas Balaton-parti koncertek után a Story Extra stábja nemcsak Ritával készített interjút, hanem más világsztárral is. Mutatjuk!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#énekesnő#popsztár#koncert#interjú#gyász#megemlékezés#rita ora#avicii#story extra

Címlapról ajánljuk