Celebklub

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

rtl.hurtl.hu

2018. július 2. 9:48

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

Vannak párok, akiknél akár válóok is lehet az, ha a nő több pénzt keres párjánál. De vajon ez mennyire igaz sztárjainkra?

Schobert Norbiéknál egyelőre Norbi keres többet, azonban elmondta: őt inkább motiválná, ha Réka vinne haza több pénzt. A kapcsolatukban nagyon fontos alap, hogy Norbi hagyja, hogy szerelme is mindenben kiteljesedjen, azonban azt is bevallották, nem szeretnék, ha egyszer csak Réka - aki nemrég lett szexi negyvenes - venné át a férfi szerepet a családban:

„Én nem szeretnék soha többet keresni, mert nekem nagyon fontos az, hogy felnézzek egy férfira!” – mondta Réka.
 

Kabát Petiéknél is hasonló a helyzet: Adri szerint meg kell hagyni a férfinak is, hogy férfinak érezhesse magát. Így például, hogy ha elmennek valahova otthonról, akkor mindig Peti fizet, azonban amikor bevásárlásról van szó, akkor már Adri a kassza felelős.

De Peti be is vallotta, ő megörülne tőle, ha folyton azon kellene agyalniuk, hogy épp ki és mit fizet. Nem akarnak ilyesmiken sakkozni.

„Azzal nincs semmi probléma, ha a nő többet keres a férfinál… de az, hogy mind a ketten dolgozzanak, vagy csináljanak valamit, az egyértelmű.” – mondta Peti.


Kíváncsiak vagytok, miket mesélt még Norbi és Réka, valamint Peti és Adri az anyagiakról? Akkor nézzétek meg itt a Fókusz riportját!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#kabát péter#róka adrienne#schobert norbert#rubint réka#anyagiak#pénz#kereset#fizetés

Címlapról ajánljuk