Celebklub

Isten éltessen, Szabados Ági!

rtl.hurtl.hu

2018. június 27. 13:02

A gyönyörű műsorvezető ma ünnepli a születésnapját, mi pedig most összegyűjtöttük, mivel töltötte az elmúlt évet.

MÁLTAI BÚVÁRKODÁS

Eddig sem volt titok, hogy Ági és a Havazin műsorvezetője, Kovács Dóri nagyon jó barátnők. Pár hónapja a napfényes Máltára ruccantak ki, ahol nem éppen lustálkodással ütötték el az idejüket. A városnézés mellett egy kis túrázás, sőt bringázás is belefért, miközben felfedezték a festői tájat. Ráadásul egy körülbelül 30 kilós oxigénpalackkal a hátukon merültek a tenger mélyére a lányok!

HERCEG FEHÉR LOVON

Tavaly áprilisban megkérték Ági kezét, aki hamarosan összeházasodhat szerelmével, Ákossal. Az újdonsült vőlegény akkor a Survivor stábjával utazott el a Fülöp-szigetekre, de még az indulás előtt feltette a nagy kérdést. Alig várjuk, hogy megcsodálhassuk Ágit a hófehér, menyasszonyi ruhában!

AZ OLVASÁS MINDENEK FELETT

A műsorvezető és az olvasás már-már kéz a kézben járnak egymás mellett, hiszen Ági kihívása egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A műsorvezető már elárulta nekünk a tavalyi év legnagyobb olvasásélményeit, ráadásul az első közönségtalálkozóját is megszervezte.

Boldog születésnapot kívánunk Áginak! Apropó, láttátok már, mivel tölti egy napját a műsorvezető?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabados ági#Híradó#születésnap#kovács dóri#Havazin#kirándulás#nyaralás#málta#vőlegény#lánykérés#olvasás#irodalom

Címlapról ajánljuk