Celebklub

Fesztiválozz te is Járai Márkékkal!

rtl.hurtl.hu

2018. június 26. 10:54

Ma már indul a VOLT, de utána sem lesz megállás. Végigvesszük a nyár legnagyobb fesztiváljait, és egy kicsit felmérjük a koncertezés mélységeit Járai Márkkal és Lábas Vikivel.

Ti milyen fesztiválokon pörögtök majd az idei nyáron?

Zsong a fejetek a választéktól? Nem csodáljuk, hiszen kis hazánk kezd valódi fesztivál nagyhatalommá válni. Ez az az időszak, ami nemcsak nekünk, hanem a zenészeknek is igazi nyüzsgő őrületté alakul, hiszen nyaranta utaznak és koncerteznek a legtöbbet.

A Halott pénz egyik frontembere, Járai Márk és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki mindig felkészülten és persze izgatottan néznek a fesztivál idény elé. Pláne most: a Margaret Island végre nagyszínpadon is bizonyíthat.

„Márkék már régóta nagyszínpadosok, meg azért jó időpontokban játszanak fesztiválokon, nekünk ez most következik el!” – mesélte Viki.


A nagyszínpad természetesen nagyobb felelősséggel is jár, úgyhogy ilyenkor ezerrel mennek a próbák.


Persze, akadnak olyan fellépések is – igen, itt a Random Trip hangulatos kollaborációira gondolunk –, ahol éppen azon van a hangsúly, hogy ne legyenek előtte próbák vagy kigyakorlás… az örömzenélés a lényeg!

Ennek a „műfajnak” is megvannak a maga nehézségei, azonban ha olyan zenészek kerülnek egy színpadra, akik nagyon érzik egymást, egymás lüktetését, akkor hihetetlen dalok születnek a színpadon. Ennek az összeboronálását szinte már profi szinten űzi a Random Trip jazz dobosa és alapítója, Delov Jávor.

„Általában 97 százalékban el szoktam találni, hogy ki kivel tud nagyon jól kooperálni.”


Kíváncsi vagy, milyen is az igazi – több óráig is eltartó – örömzenélés? Akkor tarts velünk és Járai Márkékkal!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#fesztivál#járai márk#halott pénz#lábas viki#margaret island#zene#örömzene#fellépés#koncert#nagyszínpad

Címlapról ajánljuk