Celebklub

Boldog szülinapot Punnany Massif!

rtl.hurtl.hu

2018. június 23. 10:34

Gondtoltátok volna, hogy a zenekar idén már a 15. születésnapját ünnepli? Pedig már tényleg ennyi ideje imádjuk őket. A Story Extrával most szétnéztünk a titokzatos próbatermükben, és a Punnany-jelenséget is megfejtettük.

Bele sem gondol az ember, amikor már a sokadik Punnany-koncertjén tombol, hogy ez a zenekar már tényleg a tapasztalt, sokat megélt csapatok közé tartozik, hiszen 15 éve a színpadon tolják.

Pécsről indultak, egy kis lakásból, semmilyen felszereléssel, de az érzés és az a tipikus lüktetés már akkor benne volt a csapatban. Aztán szép lassan nőtt a létszám, alakult a hangzás, kinyílt egy világ és egy egész ország megismerte őket.

Felcser Máté, Punnany-vezér munkamódszereiről már mindenki legendákat hallhatott, egy viszont tuti, a zenész nem ismer semmiféle korlátot:

„20-22 órás, egyhuzamban melók szoktak lenni… Minden embernek más a rendszere. Nálam a káosz a rendszer, és a káoszból csak úgy találok ki, hogyha ezeket egyhuzamban csináljuk meg.” – mesélte Máté.


Persze, nemcsak Máté, Wolfie és Meszi is visszaemlékeztek a kezdetekre, a zenekar alakulására és természetesen a saját élményeikre.

A nagy nyári őrület náluk is a koncertekről, fesztiválokról szólnak. Így nem meglepő, hogy folyton úton vannak. Ők is ott lesznek például a jövő héten kezdődő VOLT-on, ahol ráadásul a Margaret Island is nagyobb kihívással nézhet szembe, hiszen végre ők is nagyszínpadon bizonyíthatnak.

Ti már várjátok a totális ellazulást, a koncert-mámort és a fesztiválokat?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#punnany massif#felcser máté#wolfie#koncert#fesztivál#születésnap#volt#margaret island

Címlapról ajánljuk