Celebklub

Vastag Csaba lenyűgözte Elvis Presley családját!

rtl.hurtl.hu

2018. június 14. 16:04

Vajon az énekes előtt most megnyílhatnak a kapuk Amerikában is? Annyira megtetszett az előadása Elvis özvegyének, hogy nemcsak egy közös képet lőttek egymással.

Korábban, a Story Extra kamerái előtt már kiderült, hogy az énekes egy igazán megtisztelő projektben vehet részt: felkérték, hogy ő is fellépjen egy Elvis Presley emlékére rendezett koncerten. Akkor még csak a tervezgetésnél tartott az énekes, és nem is akart sok mindent elárulni a dologról, helyette viszont végig követhettük egyetlen napját.

Azóta azonban sok víz lecsorgott már a Dunán, és sikeresen megrendezték az eseményt, amin ráadásul Elvis özvegye is részt vett. Priscilla Presley teljesen elzárkózott a média elől, senkinek sem adott interjúkat, Csabával azonban kivételt tett, hiszen nagyon megtetszett neki az énekes előadása.

„Egy igazán meglepő és pozitív találkozás volt ez!”


Közös képet lőttek, Csaba együtt bulizhatott a hírességgel egy privát buliban, sőt még meghívást is kapott tőle Amerikába.

Persze, a rengeteg fellépés mellett az énekes igyekszik arra is időt szakítani, hogy jótékonykodjon. Legutóbb például erről is mesélt a Reggeliben testvérével, Vastag Tomival, sőt még egy kvízben is összemérték a tudásukat.

Emlékeztek még?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#vastag csaba#elvis presley#priscilla presley#koncert#találkozás#fellépés

Címlapról ajánljuk