Celebklub

Harminc éves a Tankcsapda: így ünnepel az ikonikus rockegyüttes

rtl.hurtl.hu

2018. április 6. 11:45

Rendhagyó koncertsorozattal és titokzatos ajándékkal készül a debreceni banda, tegnap este pedig egy váratlan meglepetés is színesítette jubileumi ünneplésüket.

Emlékezetes év lesz az idei a Tankcsapda számára, a méltán híres rockegyüttes ugyanis idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját. A banda izgalmas koncertsorozattal vezeti fel a jubileumi ünneplést, B-oldal turnéjuk különlegessége, hogy kis klubokban játszanak, ráadásul nem legnagyobb slágereiket, hanem olyan szerzeményeket, amiket koncerteket eddig soha, vagy csupán pár alkalommal adtak elő.

Ráadásul ez csak a kezdet, Lukács Laciék ugyanis nyár elején, nagyszabású koncerttel ünneplik az énekes ötvenedik születésnapját, amit ősszel követ majd egy egyelőre titokban tartott nagy meglepetés.

Lukács Laci a Fókusznak árulta el, hogy bár a banda tagjai cserélődtek az évek során, Ők még mindig ugyanaz a régimódi rockegyüttes, akik a próbateremben dübörögve, egymást heccelve, és nem mellesleg inspirálva alkotnak. Laci a mai napig maga írja a dalszövegeket, és bár számos neves díjat tudhatnak magukénak, állítása szerint nekik egy olyan elismerés a legfontosabb, amit nem lehet kézzel fogni:

„A legfontosabb díj az, amikor egy dal végén a közönség tapsol, fütyül, énekli a dalokat, vagy pogózik… utána pedig másnap meséli, hogy mennyire jó Tankcsapda koncerten volt. Ez az igazi elismerés.”

Efféle elismerésből pedig nincs hiány, a Tankcsapda harminc év után is teltházas koncerteket ad, legutóbb pedig pont a napokban részesültek olyan meglepetésben, amire még Ők sem számítottak. A zenekar egyik legnagyobb slágerét, az Élet a legjobb mérget, ugyanis a hazánkban fellépő Metallica játszotta el a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

A váratlanul felcsendülő dal a Tankcsapda tagjait is meglepte, a megtiszteltetést Facebook-oldalukon köszönték meg:

Forrás: Story Extra, YouTube, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#tankcsapda#jubileum#metallica#lukács laci#fejes tamás#sidi#sidlovics gábor#koncert#ünneplés

Címlapról ajánljuk