Celebklub

Így váltogatják a sztárok frizurájukat!

rtl.hurtl.hu

2018. február 27. 12:45

Nagyon sok nő szereti új hajjal elterelni a figyelmét, vagy akár megünnepelni, hogy valami megváltozott az életében. De mi a helyzet a sztárokkal? Vajon Koholák Alexandra is ezért váltogatja folyton a hajszínét?

Nemcsak a pszichológusok vagy akár az életvezetési tanácsadók, de a fodrászok is elismerik: a nőkre tényleg jellemző, hogy egy-egy szakítás vagy nagyobb „lelki fordulat” után hajlamosak azonnal a fodrászatba szaladni. A megújulás egyfajta feltöltődésnek is beillik, persze a szakemberek szerint ez csak ideig-óráig tart, hiszen a problémák ugyanúgy megmaradnak.

De vajon mit gondolnak erről például a sztárok?

Koholák Alexa már annyiféle fazont és színt kipróbált, hogy korábban azt is megszavaztattuk veletek a Celebklubon, hogy melyik frizuráját szerettétek a legjobban. Akkor – a tízből – a félhosszú, fekete győzedelmeskedett, de azóta is frissült ez a paletta. Alexa pedig nem tagadja, őt mindig a lelki drámái irányítják, ha a hajáról van szó:

„Vagy fejlődés, vagy szakítás, vagy érzelmi hullámvasút… ilyenkor mindig azt érzem, hogy most van az a pillanat, hogy kezdenem kell magammal is valamit.”


Persze, az is előfordulhat, hogy valaki dühből és hirtelen felindultságból akar magának valami igazán extrémet… a fodrászok ilyen helyzetekben próbálják visszafogni a hölgyeket. A megoldás ugyanis nem ebben rejlik.

Sőt, nagyon sokszor az idő múlásával, csak évek próbálgatásai alatt találhatjuk meg magunknak a tökéletes fazont. A Groovehouse Judy-ja is így volt ezzel, sőt bevallotta, hogy simán előfordulhat, hogy az a szín, ami évekkel korábban egyáltalán nem illett hozzánk, idősebb korunkra már tökéletes lehet.

Nincsenek azonban egyedül a nők, hiszen a sztárok között is rengetegen vannak, akik hasonló megoldáshoz fordulnak. Britney, Christina Aguilera, Kim Kardashian vagy éppen Cameron Diaz is nem egyszer megjárták a címlapokat, amikor szakítottak ikonikus hajviseletükkel – akkori magánéleti válságuk miatt.

Mégis, nem szabad elfelejteni – ahogyan azt a pszichológusok is hangsúlyozzák –, hogy ez a „kívülről befelé építkezünk” hozzáállás, nem igazán célravezető.

Mindenesetre, az is simán megeshet valakivel, hogy egyszerűen élvezi, hogy folyton átalakulhat, akárcsak egy kaméleon. Vegyük például Madonnát, aki úgy váltogatta a külsejét, ahogyan éppen az aktuális imidzse megkövetelte. De lehet szó egyszerű bolondozásról is.

Wossala Rozina és Peller Anna például egy kis időutazást tettek a divatban. Nézzétek csak, hogyan alakultak át:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#koholák alexa#groovehouse#frizura#haj#fodrász#váltás

Címlapról ajánljuk