Celebklub

Szabados Ági díjat kapott!

rtl.hurtl.hu

2018. február 23. 12:32

Sokszor hallhattunk már róla, hogy az RTL Híradó műsorvezetője elhivatottan harcol, hogy újra divatba hozza az olvasást, most úgy tűnik, ezt nemcsak könyves beszámolókkal hálálták meg neki.

A „Nincs időm olvasni” kihívás a műsorvezető szíve csücske, nem is csoda, hiszen minden hónapban újabb küldetést ad követőinek, akik lelkesedésükkel és beszámolóikkal folyton feldobják a napját.

Elnézve a posztokat, egy igazán összetartó kis közösség alakult ki Ági szárnyai alatt, és úgy tűnik, hogy a már most több mint 4000 taggal büszkélkedő csoporttal a műsorvezető elérte a célját. A lájkolók pedig még ennél is többen vannak!

„Ömlenek a csoportba az emberek, ezúton is nagyon köszönöm nekik, úgyhogy egyre többen vagyunk!” – mesélte a Reggeliben.
 

Könyvek, képek és izgatott beszámolók mindenhol. A tagok megállíthatatlanul osztják meg Ágival, és persze társaikkal az élményeiket. És hiába egyetlen könyv a cél minden hónapban – februárban olyan könyveket olvasnak, amiket a címük alapján vettek meg a rajongók – nem állnak meg ennyinél.

Ágit azonban nemcsak a csodás élményeikkel ajándékozzák meg rajongói, hiszen nemrég egy igazán kedves és meglepő ajándékot kapott tőlük: egy díjat.

Ági ki is posztolta a becses ajándékról készült fotóját:

 

A post shared by Szabados Ágnes (@szabadosagi) on

„Micsoda ajándékot kaptam! Őrület! 😍 Köszönöm!”


Ági blogja tehát ezerrel dübörög, és úgy tűnik, hogy tényleg egy kis család van kialakulóban, hála neki és az elhivatott tagoknak is.

A műsorvezető ráadásul nemcsak az olvasásra próbál időt szakítani a munka mellett, hiszen a posztjai alapján az is kiderült, hogy belevetette magát a konditermek világába. Ezerrel sportol, hogy formába hozza magát a téli hónapok végére.

Ebben is kövessétek a példáját, hiszen egy kis mozgás mindenkinek jót tesz, pláne ha utána egy csodás könyv mellett pihenhetjük ki a fáradalmakat.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabados ági#olvasás#díj#ajándék#nincs időm olvasni kihívás

Címlapról ajánljuk