Celebklub

Nádai Anikó: „Nem vagyok egy romantikus típus”

rtl.hurtl.hu

2018. február 16. 10:22

Már csak hármat kell aludni és indul az Anikó Show következő évada! Az adás felvételei már elkezdődtek, ráadásul Valentin nap alkalmából a Story Extra az ismerkedési szokásaikról faggatta a celebeket.

Február 19-én kezdetét veszi a talk show második évada, és most a vadonatúj epizódok forgatása alatt Anikó őszintén mesélt arról, hogy mit gondol a romantikáról:    

 „Alapvetően nem vagyok egy ultra romantikus típus, de ez attól is függ, hogy ki az a fiú, aki udvarol nekem. Van, akitől még jól is esik, viszont nem fogok kétségbe esni, hogy ha az első randevúra nem egy hatalmas csokor rózsával érkezik valaki.”
 

Ráadásul a műsorvezető szerint sokkal nehezebb a dolga, hogyha civil a párja, hiszen nem egyszerű megszokni a hírnévvel járó népszerűséget. Bár mint tudjuk jól, Aurelio oldalán most nem kell ettől tartania.

Sőt, a Story-gáláról posztolt képen hatalmas a boldogság közöttük:

A jövő héten induló évadban igazi sztárdömpingben lesz részük a nézőknek, hiszen Aleska, Karda Bea, Pintér Tenya és Kiss Péter Balázs is megfordul a stúdióban, akik szintén elmondták véleményüket a kérdésről:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#második évad#romantika#valentin nap#aleska#karda bea#pintér tenya#kiss péter balázs

Címlapról ajánljuk