Celebklub

Nyári Dia megmutatta kisbabáját!

rtl.hurtl.hu

2018. január 31. 15:25

A nagy bejelentés és a csodás fotók után, a színésznő ellátogatott az orvoshoz és a Story Extrát is magával vitte, így most már minden rajongó együtt kukkanthatta meg vele a picit.

Múlt hét pénteken jött a nagy hír: Nyári Dia babát vár. A színésznő ráadásul azonnal meg is osztott egy képet, amin már látszódik is gömbölyödő pocakja. A Best Magazinnak készült fotók láttán minden rajongó elolvadt, nem egy lájk és komment érkezett a színésznővel kapcsolatos posztok alá.

 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

Dia ráadásul most kivételt tett, és egy kicsit a szokásosnál is jobban közel engedte rajongóit a magánéletéhez: a Story Extrával együtt látogattak el az orvoshoz, ahol végre mi is megcsodálhattuk a pocaklakót az ultrahangképeken.

Ami már most biztos, hogy huncut apróság lakik a pocakban, hiszen eddig mindig úgy helyezkedett, hogy egyszer sem tudták meglesni, fiú-e vagy kislány.

Persze, ami késik, nem múlik.

Amellett azonban, hogy mindenkit meglepett a hírrel, a család is változatosan fogadta a baba-bejelentést. Párja, Dani – akivel már több mint másfél éve vannak együtt – a kanapén ülve küzdött a könnyeivel, amikor kiderült.

De vajon ki fogadta a legérzékenyebben a dolgot?

„Apu érzékenyült el a legjobban egyébként… Nem az egész családból, mert keresztanyám is… ő sokkolódott, leült hirtelen. Szerencsére volt mögötte pont egy ágy.”


A Barátok közt Hannája nyáron hozza világra a csemetét, és az interjúból nemcsak az derült ki, hogy hónapokig próbálkoztak szerelmével, hogy gyermekük legyen, de az is, hogy az esküvőt a pici miatt is tolták el:

„Nem mertünk belevágni ebbe az egészbe… Annyiban maradtunk, hogy ez jó lesz úgy, hogy ő megszületik és akkor majd a következő nyárra – amikor ilyen egyéves lesz –, majd ő is ott lesz már velünk” – mesélte az esküvőről.


Kíváncsi vagy, kisfiút vagy kislányt képzeltek el maguknak a szerelmesek? Sőt, az ultrahangos képeket is meglesnéd Diával? Akkor nézd meg a Story Extra riportját:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#nyári dia#Barátok közt#baba#várandós#terhes#bejelentés#ultrahang

Címlapról ajánljuk