Celebklub

P!nk egész családja a vörös szőnyegen hódított!

rtl.hurtl.hu

2018. január 29. 11:55

Tegnap este megejtették az év egyik legfontosabb zenei díjátadó gáláját, ami azon túl, hogy kiemelten Bruno Mars-ról szólt, a fellépők családjait is összehozta. P!nk ráadásul az egész famíliát meglepte a gálával.

P!nk rendszeresen viszi magával férjét az ilyen eseményekre, azonban az utóbbi időben, egyre többször csatlakozik hozzájuk 6 és fél éves lányuk, Willow Sage is. A Grammy abból a szempontból pedig még különlegesebb volt, hogy nemcsak a kislány, de még P!nk édesanyja is csatlakozott hozzájuk.

És be kell vallanunk, mindannyian zseniálisan néztek ki:

 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Egyetlen ember volt csupán a Hart családban, aki egy cseppet sem örült ennek a Grammy-felhajtásnak, aki nem volt más, mint a legkisebb, Jameson Hart. Amikor a szülők, a nagyija és nővére elkezdtek fotózkodni a gála előtt, látványosan megsértődött, amiért őt nem viszik magukkal a buliba – feltételezzük, nagy naivan.

Annak ellenére, hogy az énekesnő egyetlen díjat sem nyert, egy lenyűgöző produkcióval bizonyított a zeneiparnak, tette mindezt mezítláb, egy szál fehér pólóban és farmerben. A női egyenjogúság élharcosaként.

A kulisszák mögött azonban még nagyobb álmok is valóra válhattak, hiszen a sztároktól és fellépőktől hemzsegő eseményen P!nk kislánya egyik nagy kedvencével, Rihannával is találkozhatott:

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Természetesen a híresség nem hagyta szavak nélkül a különleges estét, és egy igazán megható üzenetet tett közzé közvetlenül a Grammy után:

„K@rvára megcsináltuk! Willow találkozott a példaképével... a kedvenc fellépői Kendrick, én és Gaga voltunk. Az anyukám jól érezte magát, és annyira csinos volt volt, hogy azt nem bírom elviselni. A férjem csodásan festett, és csinált nekem egy flaskányi koktélt... Egy tollas ruhát viseltem, mert VICCES vagyok. Kiénekeltem magamból mindent egy olyan dalban, amit a szüfrazsett mozgalomhoz írtam.... Annyira büszke vagyok magamra, hogy most veszek is egy italt.”

#Celebklub#rtl#RTL Klub#p!nk#pink#grammy#gála#zene#zeneipar#rihanna#család

Címlapról ajánljuk